24 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm esnaf yararı

kentsel dönüşüm esnaf yararı

Yeni Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, Adıyaman Belediyesi tarafından düşünülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında açıklamalarda bulundu.

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

TESK'ten kentsel dönüşüm önerisi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kentsel dönüşüm planlarının tüm sektörler, vatandaşlar ve esnaf için olumlu etki yarattığını söyledi. Palandöken, "Kentsel dönüşümde esnaf da düşünülmeli" dedi.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm heyecanı!

Okmeydanı'nda yaşayanları kentsel dönüşüm heyecanı sardı. Belediye Başkanı Demircan, Okmeydanı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Demircan, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Rabia Ülkü Uçar: 2017 Adana'nın kentsel dönüşüm yılı olacak!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, 2017'nin Adana için kentsel dönüşüm yılı olacağını söyledi.

Esnaf kentsel dönüşüm istiyor mu?

Güneş Gazetesi köşe yazarı olan İslam Memiş, bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerinde esnafın durumunu değerlendirdi. İşte o haber...

Adana'da kentsel dönüşüm kabus oldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ile yıkılıp daha sonra öylece bırakılan alan, vatandaşların ve çevre esnafının kabusu oldu.

Kentsel dönüşüm dükkan kiralarını artırdı!

Kentsel dönüşüm yoğun alanlarda esnafın sıkıntısı kiralar üzerinde toplanıyor. Kentsel dönüşüme giren eski binaların yıkılması nedeniyle kiralayacak dükkan bulamayan esnaf, yeni binalar yapıldıkça bölgenin değeri artınca da kiraların aşırı yükselmesinden şikayetçi.

Kentsel dönüşümde esnaf stratejik konuma sahip!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Davutdede Mahallesi Kurtuluş Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Başkan Edebali, Türkiye'ye rol model olacak kentsel dönüşüm projesinde bölge esnafının stratejik bir konuma sahip olduğunu söyledi.

Adana Kozan'da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Yüreğir Belediyesi, Kozan ve Sanayi çarşıları esnafını, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Yüreğir’de modern ve çağdaş bir yaşam alanı hedefleniyor. Alan içerisinde 192 adet konut, 800 adet işyeri bulunuyor.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Trabzon’un Pazarkapı Mahalle esnafı kentsel dönüşüm sürecini anlattı. Dönüşüm projeleriyle Trabzon'un çehresi değişiyor, izbe binalar yıkılıyor, mezbelelik görüntüler ortadan kalkıyor.

kentsel dönüşüm esnaf yararı Haberi

kentsel dönüşüm esnaf yararı

Adıyaman Belediyesi tarafından düşünülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında özellikle şehir merkezine yakın olan mahallerde yeni caddelerin açılması gerektiğini savunan Yeni Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, yeni caddelerin hizmete açılmasıyla birlikte kira fiyatlarında düşüş yaşanacağını ifade etti. 


Adıyaman'ın şehir merkezinde işyeri kira bedellerinin yüksek olmasından ölürü serzenişte bulunan Yeni Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman. 'Adıyaman'da insan yoğunluğunun en Tazfa olduğu yer şehir merkezidir. Şehir merkezi içerisinde de Gölbaşı Caddesi, Sümer Meydanı, Gölebatmaz Caddesi, Hankçı Caddesi, Buhara Caddesi çok gözde olan yerler arasında yer aldığı için bu caddelerde kira fiyatları adeta uçmuş durumda, Bu caddelerde işyeri kiraları 30 bin ila 60 bin TL arasında değmiyor Bu rakamları aya göre hesapladığımız zaman işyerlerinin...