28 / 03 / 2024

Kentsel dönüşümde esnaf stratejik konuma sahip!

Kentsel dönüşümde esnaf stratejik konuma sahip!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Davutdede Mahallesi Kurtuluş Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Başkan Edebali, Türkiye'ye rol model olacak kentsel dönüşüm projesinde bölge esnafının stratejik bir konuma sahip olduğunu söyledi.



Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.


Başkan Edebali, Davutdede Mahallesi Kurtuluş Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Yıldırım'ın ekonomisini güçlendirmek için esnafın her zaman yanında olduklarını söyleyen Edebali, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetmeyi ilke edindik. Güçlü Yıldırım'ın yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor kendilerine destek oluyoruz" dedi.


Yıldırımın en işlek caddelerinden birinin Kurtuluş Caddesi olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, "Yüdırımın esnafı bizim can damarımızdır. Belediye bünyesinde hizmet veren 'Esnaf Masası' ile her zaman yanlarında oluyoruz" şeklinde konuştu. 


REFERANSIMIZ EKONOMİK PLANLAMA 


Yıldırım esnafının ilçe ekonomisine büyük bir katkısı olduğunu belirten Başkan Edebali, Türkiye'ye rol model olacak kentsel dönüşüm projesinde bölge esnafının stratejik bir konuma sahip olduğunu da söyledi. Güçlü Yıldırım hedefinin ticaret hayatının gücü ile orantılı olduğunu ifade eden Başkan Edebali, "Kentsel dönüşümde temel referansımız ekonomik planlamadır. Dönüşüm projemizde sadece mekanlarda değil hayatın her alanında değişiklikler yapacağız." ifadelerini kullandı. 


A Gazete


Haber Bursa Gakimiyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği ilçe sakinleri ile her fırsatta bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, esnafı ziyaret ederek talep, görüş ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyor. 

ORTAK AKIL VURGUSU 


Yıldırım Belediye Başkam İsmail Hakkı Edebali, Davutdede Mahallesi Kurtuluş Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Yıldırım'm ekonomisini güçlendirmek adma ilçe esnafının her zaman yamnda olduklarım söyleyen Başkan Edebali, "Yıldırım'm esnafı bizim can damarımızdır. Belediye bünyesinde hizmet veren 'Esnaf Masası' ile her zaman yanlarında oluyoruz. Hizmet politikamızı bölge ticaret hayatının kalkınmasına göre programlamaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Yerel yönetim anlayışlar mm temelinde ortak akıl olgusunun önemine de değinen Başkan Edebali, "Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini topyekun kalkınma ile gerçekleştireceğiz. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak akim en önemli sacayaklarından biri olan ilçe esnafımızdır" şeklinde konuştu. 

'ESNAF KİLİT ROL OYNUYOR' 


Yıldırım esnafının ilçe ekonomisine büyük bir katkısı olduğunu belirten Başkan Edebali, Türkiye'ye rol model olacak kentsel dönüşüm projesinde bölge esnafımn stratejik bir konuma sahip olduğunu da söyledi. 

Güçlü Yıldırım hedefinin ticaret hayatının gücü ile orantılı olduğunu ifade eden Başkan Edebali, "Kentsel ' dönüşümde temel referansımız ekonomik planlamadır. Dönüşüm projemizde sadece mekanlarda değil hayatm her alanında değişiklikler yapacağız. Bunu gerçekleştirirken bize sağlam adımlar atmamızı sağlayacak olan Yıldırım'm güçlü ekonomik yapılanması olacaktır. El ele vererek Yıldırım'ı hak ettiği konuma tekrar yükselteceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bursa Hakimiyet


Geri Dön