26 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm ödeme planları

Kentsel dönüşüm ödeme planları

İstanbullular binalarının yıkılmasına karşı olmadıklarını ancak yüksek ödeme planları ile karşı karşıya bırakıldıklarını ve zorlandıkarını belirten mahalle sakinleri, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya tepki gösterdi.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Trabzon'dan kentsel dönüşüm atağı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında kamulaştırılan bin 254 bina yıkıldı, hak sahibi 7 bin 64 kişiye 543 milyon 576 bin 682 lira ödeme yapıldı.

Kentsel dönüşüm kredisi ödeme planı 2015!

Kentsel Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Gelir, Harcama, Kredi ve Kaynak Aktarımı Yönetmeliği gereğince hak sahipleri tarafından kullanılan kredilerin geri ödemeleri ne zaman başlar? İşte kentsel dönüşüm kredisi ödeme planı 2015..

Ceylan İnşaat'tan Göztepe'de kentsel dönüşüm projesi!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamındaki yeni projesini Göztepe'de inşa ediyor. Projede yer alan 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis için, vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ön talep toplanmasına başlandı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı bedeli 2015'te arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımı ödemelerine zam yaptı. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu? Kira yardımında toplu ödeme olacak mı? Belediyeler, kira yardımında hangi görevi üstlenecek?..

Kentsel dönüşüm geri ödemeleri 2015!

Anlaşma yolu ile riskli binasını tahliye eden ve kentsel dönüşüm kredisinden faydalanan kimselerin kredi geri ödeme sürecindeki kurallar nelerdir? İşte kentsel dönüşüm geri ödemeleri 2015...

Kahramanmaraş kentsel dönüşüm çalışmalarını 2015'te hızlandıracak!

Açıklamasında yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Başkan Erkoç; “Kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Gayberli, Hacıbayramveli, Malikejder mahallelerinde şuana kadar yaklaşık 80 milyon TL ödeme yapıldı.

Ünsal Kıraç, Erzurum kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Kıraç, Bat Pazarı`nda verdiği demeçte kurumun kentsel dönüşüm ve değişim çalışmalarının tamamını tüm detaylarıyla birlikte TRT Haber`e anlattı.

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 340 bina yıkıldı!

TOKİ ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde şimdiye kadar 340 bina yıkıldı. Hak sahiplerine bugüne kadar yaklaşık 133 milyon TL ödeme yapıldı.

Ankara'da kentsel dönüşüm için ön kabul ofisi oluşturuldu!

Kentsel dönüşüm faaliyetlerinin hız kazanması ve vatandaşların evrak işlemleri esnasında beklememesi için Ankara İl Müdürlüğünde “Turuncu Masa” ön kabul ofisi oluşturuldu. 2014 yılı Ekim ayı için 3035 bağımsız bölüme 2 milyon 250 bin TL kira yardımı ödeme

Polat Holding, Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

Polat Holding, İstanbul Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. 80 dönüm arazide 500 milyon dolar yatırım yapacak şirket, bölgede tapusuz evlerde oturanlara da ‘yeni ev alacak kadar’ ödeme yapacak.

Kentsel dönüşüm ödeme planları Haberi

Kentsel dönüşüm ödeme planları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 18 binanın yıkım törenine katıldı. Bakan Güllüce, yaptığı konuşmada beton kalitesi ve yapılan binaların denetlenmesiyle ilgili konularda daha sıkı tedbirler alınacağını söyledi. Törene katılan ve oturdukları binalar için yıkım kararı verilen bazı vatandaşlar ise endişelerini dile getirdi. Binalarının yıkılmasına karşı olmadıklarını ancak yüksek ödeme planları ile karşı karşıya bırakıldıklarını belirten mahalle sakinleri, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya tepki gösterdi.


Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki Barın Sitesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bugün yıkılmaya başlandı. Proje ile yeniden yapılacak sitede 18 binanın yıkımı tamamlanacak. 184 bağımsız birim bulanan sitenin yerine yapılacak konutlarda bir kapalı otopark olacağını ve yüzde 65'inin de yeşil alan olarak planlanacağı belirtildi.


Yıkım yapılacak bölgede bugün yapılan törene Çevre ve Şehircilik...