20 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm raporu basın toplantısı imsad

kentsel dönüşüm raporu basın toplantısı imsad

İMSAD'ın İnşaat malzemesi Sektöründe Kentsel Dönüşüm Çevresinde Yenilikçilik ve ARGE Raporu, basın toplantısı 28 Mart'ta yapılacak...

İstanbul'da kentsel dönüşüm için yeni öneri! Milyonları ilgilendiriyor!

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği'ne göre son 9 senede Türkiye'de riskli raporu alan 240 bin binanın 215 bini yıkımı gerçekleştirildi. 25 bin bina ve bu binalardaki 90 bine yakın bağımsız bölüm de suyu-elektriği kesik şekilde yıkılmadan bekletiliyor.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki projenin tamamlanması halinde net bugünkü değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Kocaeli'nin kentsel dönüşüm araştırma raporu hazırlandı!

AKP Milletvekili İlyas Şeker, riskli yapıların kentsel dönüşüm sürecinde depreme dayanıklı olarak yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti. Şeker, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm araştırma raporunu hazırladı. Her yıl uluslararası deprem gerçeği ve kentleşme çalıştayını yapıyor" dedi...

Bağlar'ın kentsel dönüşüm raporu bakanlığa sunuldu!

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, ilçe için hazırladığı kentsel dönüşüm raporu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunuldu. Projenin onaylamasıyla ilgili çalışmalara önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor.

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Bodrum'da kentsel dönüşümün ranta dönüştürülmesi engellendi!

Bodrum’da bulunan 24 blok ve 204 konuttan oluşan bir sitede kentsel dönüşümün sahte raporlarla ranta dönüştürülmesi son anda engellendi. Valilik ve Çevre Bakanlığı mahkemede sahte raporu savundu...

İş Bankası kentsel dönüşüm kredisi 2019!

İş Bankası riskli yapı raporu bulunan bölgelerde yer alan taşınmaz sahiplerine devlet destekli kentsel dönüşüm kredileri kullandırıyor. İş Bankası’nın uyguladığı devlet destekli kentsel dönüşüm kredilerini Kredi Pazarı araştırdı.

Kentsel dönüşüm başvuru dilekçesi 2017!

Kentsel dönüşüm çalışmasının bireysel olarak başlatılabilmesi için yapıya riskli raporu alınması gerekiyor. Risk raporu için ise lisanslı firmalara bir dilekçe ile başvurulabiliyor. İşte kentsel dönüşüm başvuru dilekçesi 2017..

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm için her gün 50 konut yıkılıyor!

CLK Boğaziçi Elektrik tarafından 3 ayda bir açıklanan Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nda, Şubat 2016 itibarıyla kentsel dönüşüm bina yıkım istatistikleri yer almaya başladı.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Cedit Mahallesi’nde İzmit Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından da kentsel dönüşüm çalışmalarına altlık teşkil edecek zemin etüt çalışmalarına da başlandı. Zemin etüt raporu ile ilgili arazi çalışmalarının birkaç ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kentsel dönüşüm görüşüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı olağan devam meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Meclisi'nin görüştüğü konular arasında kentsel dönüşüm de vardı. Kentsel dönüşüm raporu AKP ve MHP meclis üyelerinin oyu ile kabul edildi.

kentsel dönüşüm raporu basın toplantısı imsad Haberi

kentsel dönüşüm raporu basın toplantısı imsad

Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayiciler Derneği tarafından hazırlanan Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm raporunda kentsel dönüşüm sürecini-yenilikçi ve ARGE odaklı ele alarak rakamlarla çarpıcı sonuçlarla ortaya koyuyor. 


İMSAD İstanbul Kalkınma Ajansı programı çerçevesinde yürütülen proje sonucunda hazırlanan "İnşaat malzemesi Sektöründe Kentsel Dönüşüm Çevresinde Yenilikçilik ve ARGE Raporu"nun 28 Mart 2013 Perşembe günü İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener'in katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek. Toplantı The Marmara Otel'de...