20 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm volkan babür

kentsel dönüşüm volkan babür

Mapfre Genel Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Volkan Babür, kentsel dönüşümün sigortayı büyüteceğini söylüyor...

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Silivri'de kentsel dönüşüm için ilk adım!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2021 yılı Ocak ayı meclis toplantısında yaptığı açıklamada 2021'nin Silivri için kentsel dönüşüm yılı olduğunu dile getirdi.

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Arslan tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz: Kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmalı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Aralık 1.Oturumunda yaptığı konuşmada, Silivri'de kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmasını gerektiğini söyledi.

Burdur Bozkurt'ta kentsel dönüşüm hızlandı!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binaların yıkım işlemi devam ediyor.

Trabzon Yomra için özel kentsel dönüşüm planı!

Trabzon Yomra AK Parti belediye başkan adaylarından Doç. Dr. Volkan Yıldırım, hayata geçirilecek projeleri hakkında konuştu. Yıldırım, “Yomra ilçemizin gelecek vizyonuna uygun bir kentsel dönüşüm modeli ortaya koyacağız'' diye konuştu.

Ünver Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünver Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ünver tarafından kuruldu.

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı!

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı. Bölgede ofis, konut, AVM projeleri art arda yükseliyor.Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Bölge Müdürü. R.Volkan Kandemir’e göre Ankara’da gittikçe değerlenen 3 dikkat çekici bölge var. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm sigortayla hızlanacak!

Mapfre Genel Sigorta Genel Müdür YardımcısıVolkan Babür, Türkiye'de Kentsel Dönüşüm Projesi'yle acil olarak müdahale gerektiren konut adedinin 6 milyon olduğunu belirtti

Kentsel dönüşüm sigortayı büyütüyor!

Mapfre Genel Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Volkan Babür, kentsel dönüşümün sigortayı büyüteceğini söylüyor...

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

kentsel dönüşüm volkan babür Haberi

kentsel dönüşüm volkan babür

Deprem riskinin ülkemizde göz ardı edilemeyecek risklerden birisi olduğunu belirten Mapfre Genel Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Volkan Babür, deprem riski taşıyan konutların yıkılarak depreme dayanıklı hale getirilmesini amaçlayan kentsel dönüşüm hareketinin sigorta sektörü açısından iyi bir fırsat yaratacağını söyledi. Babür, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin büyüklüğü hakkında yaklaşık rakamları şu şekilde açıkladı: “Türkiye’deki toplam konut stoğu 20 milyon adet, deprem yönetmeliğine uygun konut stoğu 5 milyon, acil olarak müdahale gerektiren konut adediyse 6 milyon adettir. Acil müdahale gerektiren konutların ortalama büyüklüğünün 90 metrekare olduğu varsayılırsa, bakanlıkça açıklanan metrekare birim fiyatları ile her bir konutun inşa etme bedelinin yaklaşık 45 bin lira olduğunu düşünebiliriz. Bu konutların yıkımı için de bir finansman gerekecektir. Bunun da konutun bedelinin yüzde 10-15’i olduğunu düşünelim. O halde bir...