29 / 03 / 2024

Burdur Bozkurt'ta kentsel dönüşüm hızlandı!

Burdur Bozkurt'ta kentsel dönüşüm hızlandı!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binaların yıkım işlemi devam ediyor.



AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binalarının yıkım işi devam ederken bir taraftan da yıkılan yerlerde hafriyat çalışmaların hızlandığını kaydetti.

“TÜM ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ” 

Burdur Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bozkurt Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarının seçimlerde önce başladığını söyleyen Mengi“ Burdur Merkezde yaptığımız görüşmeler neticesinde çalışmalarına başlayan Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkım ve hafriyat işleri tüm hızıyla devam etmektedir. Mevcut binalarının yıkım işi devam ederken bir taraftan da yıkılan yerlerde TOKI tarafından binalarının yapımına başlanacaktır. Önceden yapılmış  TOKİ  Konutları ve şimdi yükselecek TOKİ Konutlarımız ile şehir merkezin girişinde, modern bir görünüm kazanacaktır. Burdur’un çehresini güzelleştirecek ve modernleştirecek tüm projeleri Hükümetimizin desteği ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yapılan tüm çalışmaları Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğurla takip etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

AK Parti Hükümetlerinin Burdur yatırımlarına hızla devam edildiğini söyleyen İl Başkanı Mengi, “AK Parti Hükümetlerimizin ilimize yatırım çalışmaları hızla devam edecektir. Bizler Burdur sevdalısı olarak Güçlü Hükümetimizin ülkemizde yaptığı yatırımlardan İlimizde hak ettiği değeri alacaktır. Yapılan tüm çalışmaların yakından takipçisi olacağız” dedi.


Geri Dön