26 / 04 / 2024

İBB'den kentsel dönüşümü hızlandıracak proje!

İBB'den kentsel dönüşümü hızlandıracak proje!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm hızlandıracak bir projeyi daha hayata geçiriyor.



Kentsel dönüşüm çalışmalarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm hızlandıracak bir projeyi daha hayata geçiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, mega kent İstanbul’daki kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni bir sistem devreye alınacak.

İBB den kentsel dönüşümü hızlandıracak proje!

Kenti afetlere karşı dayanıklı bir hale duruma getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüma hız kazandıracak yeni bir sistemi devreye sokan İstanbul Büyükşehir Belediyesi,vatandaşlardan gelen tüm talepleri tek bir çatı altında topluyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan  KİPTAŞ, İstanbul İmar AŞ ve BİMTAŞ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm destek sisteminin, “İstanbul Yenileniyor Platformu” lansmanı, yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla, Haliç Kongre Merkezinde yapılacak olan toplantıda gerçekleştirilecek.

 

Murat Kurum: 1.3 milyon konut acil dönüşmeli!


Geri Dön