29 / 03 / 2024

kepez batı mahalleleri dönüşüm projeleri

kepez batı mahalleleri dönüşüm projeleri

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ,"Bu bölgenin daha evvelden çözümlenmiş olan mülkiyet problemleri şehircilik noktasında bu mahallelerimizi birkaç adım daha öne geçirmiş durumda" dedi.

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Büyükçekmece Merkez ve Batıköy Mahalleleri imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahalleleri'ndeki nazı parsellere ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Mimarsinan ve Batıköy imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından bugün Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahalleleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Plan Tadilatı askıya çıkarıldı.

Kepez kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Türkiye'nin en büyüğü olan ‘Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ İle Antalya yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. İşte detaylar...

Kepez-Santral Mahallesi'nde ruhsatlar verilmeye başlandı!

Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaat ruhsatlarının verilmeye başlandığı bildirildi.

Büyükçekmece Mimarsinan Merkez ve Batıköy imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahalleleri Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kepez'in batı mahallelerindeki hızlı değişim baş döndürüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ,"Bu bölgenin daha evvelden çözümlenmiş olan mülkiyet problemleri şehircilik noktasında bu mahallelerimizi birkaç adım daha öne geçirmiş durumda" dedi.

Kepez Çankaya Mahallesi'nin imar ve mülkiyet sorunları çözüldü!

Antalya'nın Kepez ilçesinde imar ve mülkiyet sorunlarının ortadan kalktığı mahallelerde yapılaşma tüm hızıyla sürüyor. Antalya'nın en güzel mahalleleri arasında yer alan Çankaya Mahallesi'nde 2B, imar ve mülkiyet sorunları Başkan Hakan Tütüncü'nün girişimleri ile sona erdi.

Kepez'in batısına çevreci plan!

KEPEZ Belediyesi, Şafak ve Ünsal mahalleleri arasındaki 142'si plansız 150 hektarlık bölge için 21 hektarı yeşil alan olacak şekilde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hazırladı.

Kepez ve Santral'deki dönüşümde sözleşmeler Şubat'ta imzalanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 'Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi' ile ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

kepez batı mahalleleri dönüşüm projeleri Haberi

kepez batı mahalleleri dönüşüm projeleri

Çeşitli sosyal tesisleri ile örnek eğitim kurumlarıyla  Gülveren Mahallesi'ni Antalya'nın, Kepez'in parlayan bir yıldızı haline getireceklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü şunları söyledi: 


"Bununla da kalmıyoruz, önümüzdeki günlerde Ünsal Mahallemizin son bir problemi daha vardı. Akdeniz Sanayi Sitesi arazisi içerisinde temizlenememiş gecekondular. Bu gecekoncuları da vatandaşlarımızın da problemlerini çözmek suretiyle ortadan kaldırıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir Belediye Başkanımızla da son bir görüşmemizi ve değerlendirmemizi yaptık. Avni Tolunay ve Duraliler'in de imar sorununu çözümlüyoruz. Batı Çevre Yolu'nun bu bölgeye gelmesi bölgeyi kalkındırdığı gibi yeni ve nitelikli sosyal tesisler, belediye hizmet alanlarının oluşturulması konusunda da yeni imar planı bizlere bambaşka imkanlar sağlayacak. Yeni arazilerin üretilmesi, arazilerin üzerindeki kültür sanat ve spor tesislerinin yükselecek olması, belediyemizin halkımız için yeni hizmet noktaları oluşturacak olması...