17 / 04 / 2024

Kepez'in batı mahallelerindeki hızlı değişim baş döndürüyor!

Kepez'in batı mahallelerindeki hızlı değişim baş döndürüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ,"Bu bölgenin daha evvelden çözümlenmiş olan mülkiyet problemleri şehircilik noktasında bu mahallelerimizi birkaç adım daha öne geçirmiş durumda" dedi.



Çeşitli sosyal tesisleri ile örnek eğitim kurumlarıyla  Gülveren Mahallesi'ni Antalya'nın, Kepez'in parlayan bir yıldızı haline getireceklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü şunları söyledi: 


"Bununla da kalmıyoruz, önümüzdeki günlerde Ünsal Mahallemizin son bir problemi daha vardı. Akdeniz Sanayi Sitesi arazisi içerisinde temizlenememiş gecekondular. Bu gecekoncuları da vatandaşlarımızın da problemlerini çözmek suretiyle ortadan kaldırıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir Belediye Başkanımızla da son bir görüşmemizi ve değerlendirmemizi yaptık. Avni Tolunay ve Duraliler'in de imar sorununu çözümlüyoruz. Batı Çevre Yolu'nun bu bölgeye gelmesi bölgeyi kalkındırdığı gibi yeni ve nitelikli sosyal tesisler, belediye hizmet alanlarının oluşturulması konusunda da yeni imar planı bizlere bambaşka imkanlar sağlayacak. Yeni arazilerin üretilmesi, arazilerin üzerindeki kültür sanat ve spor tesislerinin yükselecek olması, belediyemizin halkımız için yeni hizmet noktaları oluşturacak olması bu imar planının şehirleşme noktasında bu bölgeye kazandırdığı avantajlar olarak değerlendirilmelidir. Ünsal Mahallesinin 30 kusur yıldır imar bekleyen 2 nci kısım bölgenin imar planlarını da tamamlamak üzereyiz. Ünsal'ın ikinci kısmında da nitelikli kamu kurumlan yükselecek ve sosyal hayatı bambaşka bir seviyeye çıkaracak çok esaslı projeleri bölge almış olacak. Son 8 yılda Kepez şehirleşme noktasında bambaşka bir gelişim trendi ile karşı karşıya. Kepez'de tarihi bir başarıyı yakaladığımız gibi, her bir başarımızla da iftihar ediyoruz, ama her bir başarımız her geçen gün hizmetlerimizin üzerine yenilerini koymayı gerektiriyor. Yani Kepez'in aydınlık geleceğine birbir tuğlalar döşemek suretiyle gelecek yolculuğumuzu sürdürüyoruz." 


Toros


Geri Dön