25 / 04 / 2024

Kepez Devlet Hastanesi projesi

Kepez Devlet Hastanesi projesi

Kepez Devlet Hastanesi hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, daha sonra mahalle başkanlarıyla belediyenin nostaljik otobüsüyle hastaneye gitti. Bu yolculukta Tütüncü, otobüsün hikayesini anlattı.

Kepez Devlet Hastanesi'nin temeli Mart ayında atılacak!

KEPEZ Sütçüler bölgesinde 52 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaat süreci başladı. Kepez Devlet Hastanesi' nin temeli Mart ayında atılacak...

Kepez Devlet Hastanesi ticareti canlandırdı!

TOKİ tarafından Antalya'da 49 dönümlük arazide inşa edilen Kepez Devlet Hastanesi, Sütçüler bölgesini önemli bir ticaret merkezi haline getirdi.

Kepez Devlet Hastanesi'nin yolları düzenleniyor!

Antalya 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yollarını modernize edilerek hastanenin çevresi güzelleştiriliyor.

Kepez Devlet Hastanesi'ne yeni yollar!

Kepez Belediyesi, ilçenin en önemli yatırımlarından biri olan 350 yataklı devlet hastanesinin oluşturacağı trafik yoğunluğunu dikkate alarak, bölgeye ulaşımı sağlayan yolları yeniliyor.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi açılıyor!

Antalya’da hizmete girecek olan 300 yataklı Kepez Devlet Hastanesi, Türkiye’nin kağıt kullanılmayan ilk ve tek dijital hastanesi olacak.

Antalya Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi'nde son durum!

Antalya Kepez'de Sütçüler Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ederken yol ve kanalizasyon altyapısının tamamlanmaması tartışma konusu oldu. Yapılan açıklamada müteahhitlerin risk almak istememesi sebebi ile çözüme bağlanamadığı açıklandı.

Kepez Devlet Hastanesi tanıtıldı!

Kepez Devlet Hastanesi hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, daha sonra mahalle başkanlarıyla belediyenin nostaljik otobüsüyle hastaneye gitti. Bu yolculukta Tütüncü, otobüsün hikayesini anlattı.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Antalya'daki 54 bin 3017 metrekare kapalı alana sahip 3 ana bloktan oluşan ve yüzde 90 oranında tamamlanan 300 Yataklı Yeni Kepez Devlet Hastanesi’nin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Kepez Devlet Hastanesi, yılbaşından sonra hasta kabulüne başlayacak. 2010 yılında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleriyle yatırım programına alınan Kepez Hastanesi, aynı zamanda Antalya'nın, ilk engelli dostu ve tablet hastanesi olacak.

Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Yeni sağlık yatırımlarıyla Kepez, Antalya’nın sağlıkta merkezi oluyor. 350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi’nin yapımında sona gelinirken, Ahatlı Mahallesi’nde temeli atılan Antalya Kepez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de yükselmeye başladı.

Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Kepez ilçesi, yeni yatırımlarla Antalya'nın sağlıkta merkezi oluyor. 350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi'nin yapımında sona gelinirken, Ahatlı Mahallesi'nde temeli atılan Antalya Kepez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de yükselmeye başladı.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi 29 Ekim'de açılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada 350 yataklı devlet hastanesinin yapımının 29 Ekim 2015 'te tamamlanarak, bir Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak Antalya'ya kazandırılacağını söyledi

Kepez Devlet Hastanesi inşaatı tam gaz ilerliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada 350 yataklı devlet hastanesinin yapımının 29 Ekim 2015 'te tamamlanarak, bir Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak Antalya'ya kazandırılacağını söyledi

Kepez Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

TOKİ eliyle Antalya`nın Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi’nin karkasının ve iç tefrişatının yüzde 55’i tamamlandı. Hastane 29 Ekim 2015'te açılacak...

Kepez Devlet Hastanesi projesi Haberi

Kepez Devlet Hastanesi projesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez Mahalle başkanlarını belediyede kabul etti. Burada yapımı devam eden Kepez Devlet Hastanesi hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, daha sonra mahalle başkanlarıyla belediyenin nostaljik otobüsüyle hastaneye gitti. Bu yolculukta Tütüncü, otobüsün hikayesini anlattı.


Başkan Tütüncü ve mahalle başkanlarını, hastanenin kurucu başhekimi Dr. Adil Kaplan karşılayıp gezdirdi. Hastane girişinde kısa bir bilgi veren Dr. Kaplan, binanın özelliklerini sıraladı. Hastanenin sıradan bir yapı olmadığını kaydeden başkan Tütüncü, "Bu yapı birden fazla ilkleri barındırdığından, Sağlık Bakanlığımız ve belediyemizin iftihar kaynağı oldu. Bu hizmetin Kepezlilere ulaştırılmasında, seçim çalışmalarında özveri gösteren mahalle başkanlarımızın da payı var" dedi.

YÜRÜYEN MERDİVENLİ HASTANE

Özel ve kamu hastaneleri olmak üzere Türkiye'nin ilk yürüyen merpeni olan hastane, Antalya'nın da ilk akıllı hastanesi. Her poliklinikte 24...