25 / 04 / 2024

Kepez modern hayvan pazarı

Kepez modern hayvan pazarı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün Antalyalıların ihtiyacını karşılayacak modern hayvan pazarı vaadinin gerçekleşmesi için ilk somut adımlar atıldı.

 Antalya Kepez'e modern okul müjdesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Kepez'e 24 derslikli ortaokul inşa etmek için kolları sıvadı. 

Kepez modern sağlık merkezine kavuşuyor!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen sağlık merkezinde çalışmalar tamamlandı. Merkez yakın zamanda hizmete açılacak.

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Kepez'de gecekondular modern konutlara dönüştürüldü!

Kepez Belediyesi, tapu tahsisi ve kat artışı ile gecekondulardan modern konutlara dönüşümünü sağladığı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin cehresini, temel belediyecilik hizmetleriyle değiştirmeyi hedefliyor.

Adana'ya 117 dönümlük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm alanda hayata geçirdiği modern hayvan barınağının ilk etabını Ekim ayı içerisinde hizmete açacak.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne modern konutlar geldi!

Kepez Belediyesinin yeni imar haklarıyla önlerini açmasıyla Ünsal Mahallesi sakinleri kentsel dönüşümü gerçekleştirdi.

İzmit Modern Hayvan Pazarı'nda kiralık kafeterya!

İzmit Belediyesi’nin Solaklar Yolu üzerindeki Modern Hayvan Pazarı’nda bulunan kafeteryanın ihale yoluyla kiraya verileceği belirtildi.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere modern mezbaha!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde tarım ve hayvancılığa sunduğu katkılarla çiftçileri modern teknolojiyle tanıştırıyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, sağlıklı ve hijyenik hayvan kesimi için ilçelere de modüler mezbaha kuruyor.

Erzurum Oltu'ya modern hayvan pazarı geliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu ilçesine Canlı Hayvan Pazarı yapıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Canlı Hayvan Pazarı’nda sona yaklaşıldı.

Trabzon'a 4,5 milyon liralık modern hayvan barınağı kuruluyor!

Trabzon'da 4,5 milyon liraya mal olması planlanan modern merkez, 89 dönüm arazi üzerinde kuruldu. Merkezde tüm sokak hayvanları ve doğada yaralanmış her türlü canlının tedavileri yapılacak.

Kepez modern hayvan pazarı Haberi

Kepez modern hayvan pazarı
İlk adım olarak, zemin düzleme çalışmalarına başlandı. İçinde çobanların konaklayabileceği, sürülerin muhafaza edilebileceği, idari ofisler ve çeşitli dinlenme alanlarının düşünüldüğü projeyle, Antalyalıların ihtiyaçlarına cevap verilecek.


Sabah...