25 / 04 / 2024

Kepez Özgürlük Mahallesi kapalı pazar alanı

Kepez Özgürlük Mahallesi kapalı pazar alanı

Yeni şehir pattı hizmete giriyor Ağustos ayında hizmete girecek yeni şehir parkının bulunduğu Dokuma Fabrikası'nın karşısındaki Özgürlük Mahallesi'ni ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, buradaki kapalı pazarı da yenileyeceklerini belirtti.

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Koşulsuz özgürlük vaadi Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Koşulsuz özgürlük vaadi" sloganıyla tanıtılan Honda Forza 250 yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Peki Honda Forza 250 fiyatları ne kadar? İşte Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gaziantep Büyükşehir'den 250.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa! Yatırımcılara fırsat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Özgürlük Mahallesi, 6530 ada 5 ve 6 parselde yer alan 2 arsayı satıyor...

Mimarlıkta özgürlük büyük önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Sinan Genim bugünkü köşe yazısında mimari çalışmalarda özgürlüğün önemini kaleme aldı. 

Kanal İstanbul boğazın özgürlük projesidir!

TBMM Plan Bütçe Komisyonundaki görüşmelerde Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, projenin özgürlük projesi olduğunu dile getirdi. 

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Kanal İstanbul, Boğaz'ın özgürlük projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul, Boğaziçi'ni koruma ve kurtarma projesidir, Boğaz'ın özgürlük projesidir." dedi.

Kayseri Kocasinan'daki 8 asırlık cami restore ediliyor!

Kocasinan Belediyesi, Himmetdede Mahallesi’nde yer alan 8 asırlık tarihi camiyi restore ediyor. 

Kepez Özgürlük Mahallesi kapalı pazar alanı Haberi

Kepez Özgürlük Mahallesi kapalı pazar alanı

BAŞKAN TÜTÜNCÜ: 

Antalya İHA Kepez'in en modern mahallelerinden biri olan Özgürlük'ü ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkam Hakan Tütüncü, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Bölge esnafını da ziyaret eden Başkan Tütüncü, Özgürlük Mahallesi'nin Kepez'in en eski ve en modern mahallelerden biri olduğunu söyledi. Başkan Tütüncü, "Antalya ölçeğinde değerlendirdiğimizde, altyapıda her türlü imkanın sunulmuş olması, imarının düzgün yapılmış olması burayı cazip kılıyor. Altyapılarını Ulus ve Yeşiltepe ile birlikte yeniledik. Doğalgazı teşvik için çalıştık. 

Eskiyen parkları yeniledik. Avni Çöllü ile Adıyaman Okullanna ek binalar kazandırdık, bahçelerini ve içlerini yeniledik" dedi.İmar planlamasından kaynaklı olarak yeni hizmet alanları yapamadıklarının altım çizen Başkan Tütüncü, Özgürlük Mahallesi sakinlerinin Dokuma Fabrikası'na komşu olmalarının avantajını yaşayacaklarını söyledi. Toplam 238 bin metrekarelik fabrika alanının tamamen halka açılması konusunda inisiyatif aldıklarım hatırlatan Başkan...