23 / 04 / 2024

kepez pil fabrikası ne oalcaki hakan tütüncü kimdir

kepez pil fabrikası ne oalcaki hakan tütüncü kimdir

Kepez Belediyesi’nin Şubat ayı meclisinde gazetecilerin Pil Fabrikası ile ilgili sorularını cevaplandıran Başkan Hakan Tütüncü; “Orası kesinlikle ve kesinlikle park alanı olacak ve biz hayatta ve ayakta olduğumuz sürece oraya kimse göz dikemeyecek” dedi.

Hyundai'den 4,3 milyar dolarlık pil tesisi yatırımı

Hyundai Motor Group ve LG Energy Solution Perşembe günü , Hyundai'nin güneydoğu Georgia'daki yeni elektrikli araç montaj fabrikasının bir parçası olarak 4,3 milyar dolarlık bir elektrikli pil fabrikası kuracaklarını duyurdu.

Kepez Dokuma Fabrikası Cami hizmete açıldı!

Antalya Kepez Dokumapark'ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Cami hizmete açldı.

Kepez Dokuma arazisi müzeler kampüsü oluyor!

KEPEZ Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini, 5 ayrı müze ve bilim merkezi projeleriyle müzeler kampüsü haline getiriyor.

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası çevresi yapıları güçlendiriyor!

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası alanı içerisindeki tarihi binalarda, aslına uygun şekilde yapı güçlendirme çalışması başlattı.

Kepez'e sporcu fabrikası geliyor!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan çok amaçlı spor salonu, bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Hakan Tütüncü: Pil Fabrikası'na kimse göz dikemeyecek!

Kepez Belediyesi’nin Şubat ayı meclisinde gazetecilerin Pil Fabrikası ile ilgili sorularını cevaplandıran Başkan Hakan Tütüncü; “Orası kesinlikle ve kesinlikle park alanı olacak ve biz hayatta ve ayakta olduğumuz sürece oraya kimse göz dikemeyecek” dedi.

Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası kent parkı oldu!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından kent parkına dönüştürülen Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası'nın yeşil alanlarının açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Antalya Dokuma Fabrikası, park olacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından halka açılan Dokuma Fabrikası’nın tabelası aslına uygun şekilde yenilendi. Dokuma Fabrikası’nın kent parkı olarak düzenlenerek halka açılması için yapılan çalışmalar sürüyor.

Kepez Belediyesi, Yapex Restorasyon Fuarı'na katıldı!

Antalya Expo Center’da düzenlenen YAPEX Restorasyon Fuarı’nda stant açan Kepez Belediyesi, başta yenilenme projesi yürütülen Dokuma Fabrikası olmak üzere fuarla ilgili tüm hizmetlerini tanıtmaya başladı.

Kepez Bilim Merkezi için protokol imzalandı!

Antalya’daki tarihi Dokuma Fabrikası’nda, Kepez Bilim Merkezi kurulması amacıyla Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi arasında ön protokol imzalandı.

Antalya'daki Dokuma Fabrikası kompleks alanı dönüştürülecek!

Antalya Kepez Belediyesi, 238 dönümden oluşan Dokuma Fabrikası kompleksini, müze, bilim, kültür, sanat merkezi ve kent parkı olarak Antalya'ya kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Kepez Dokuma Fabrikası'na bilim merkezi geliyor!

Dokuma Fabrikası’nda bilim merkezinin kurulmasındaki ilk resmi adım, Kepez Belediyesi Meclisi’nin bilim kulübü kurulmasını kabul etmesiyle atılmış oldu.

kepez pil fabrikası ne oalcaki hakan tütüncü kimdir Haberi

kepez pil fabrikası ne oalcaki hakan tütüncü kimdir

Tarihi Dokuma Fabrikasını halka açan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şimdide Antalya’nın simgesi Pil Fabrikasının anılarıyla yaşatılması ve geleceğe taşınması gerektiğini söyledi. Üzerinde spekülasyonların yapıldığı Dokuma alanını halka kazandırdıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “Bu bizim için çok önemli bir gelişme idi. Şimdi Dokuma Fabrikası ile beraber değerlendirilmesi gereken en önemli alanlardan birisi de Pil Fabrikası alanı. Pil Fabrikası alanı imar planında yeşil alandır. Bir park alanıdır. Herhangi bir şekilde değişme imkânı yoktur” dedi.


Pil fabrikasının akıbetinin sık sık sorulduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Belediye ve şahsımın o alanda ki en önemli yaklaşımı güzel bir park alanı haline getirilip, pil fabrikasının anıları ile yaşatılması ve geleceğe taşınmasıdır. Kulağımıza orayla ilgili dedikodular çalınıyor. Bunların karşısında şunu net bir şekilde ifade ediyorum. Kesinlikle...