20 / 04 / 2024

Kepez Sanayi Sitesi nerede

Kepez Sanayi Sitesi nerede

Kepez Sanayi Sitesi'ne kat artışı geldi. KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, plan tadilatının, Akdeniz Sanayi Sitesi'ne değer kazandırdığını belirterek, "Esnaf bir istedi, Belediye Meclisi 3 verdi" dedi...

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Akdeniz'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Antalya Kepez Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondu işgali ve kamyon garajı sorununu çözerek Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi ekleneceğini açıkladı.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 290 yeni dükkan geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türel ile birlikte Akdeniz Sanayi Sitesi esnafının konuğu olan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yeni imar çalışmalarıyla 290 yeni dükkana yer açılacağını müjdeledi.

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi'ne kamyon garajı müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi üyelerinin beklediği kamyon garajı yapımı için gerekli adımların tamamlanmak üzere olduğunu müjdeledi.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne 5 kat yapılaşma hakkı verildi!

Kepez belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün yönetiminde gerçekleştirildi. Meclis'te oybirliği ile kabul edilen imar planı revizyonu ile Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne 5 kat yapılaşma hakkı verildi.

Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı.

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından Yeşil İnşaat'a yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli törenle atıldı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne 934 adet iş yeri yapılacak!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde 100, 200, 300, 400 ve 500 metrekarelik A, B, C, D, E tipi modülünde ilk etapta bin 934 adet iş yeri yapılacak.

Aksaray'ın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı!

Aksaray Belediyesi’nin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Ceylanpınar'da Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için ismini duyuran Sanax İnşaat A.Ş neden bu kadar reklam kampanyalarının peşinde? Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Kepez Sanayi Sitesi nerede Haberi

Kepez Sanayi Sitesi nerede

KEPEZ Belediye Meclisi, 2 bin 500 dükkanın bulunduğu Akdeniz Sanayi Sitesi'nin kat artışı talebini karşılayan imar planı revizyonunu ile kabul etti. 


KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, plan tadilatının, Akdeniz Sanayi Sitesi'ne değer kazandırdığını belirterek, "Esnaf bir istedi, Belediye Meclisi 3 verdi" dedi.


Sabah...