20 / 04 / 2024

kepsut osmaniye merası ıslah edildimi

kepsut osmaniye merası ıslah edildimi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen meraların geliştirilmesi ve ıslah edilmesi çalışmaları kapsamında Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Osmaniye Köyü'nde ıslah edilen mera alanı açıldı...

Balıkesir Kepsut'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut’un Hotaşlar ve Osmaniye Mahallelerine ziyaretlerde bulundu ve Kepsut yatırımlarını yakından inceledi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap kura çekilişi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap kura çekilişi kapsamında başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan bedel için 96 ay vade yapılıyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları 24 Nisan'da başlayacak. 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerin kurayla satışa sunulduğu projede 7 bin 153 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ fiyat listesi!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 71 bin 531 TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 256 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 256 adet konut satıyor. Daire fiyatları 71 bin 531 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

Doğu Akdeniz'in yatırım üssü: Osmaniye OSB!

Osmaniye OSB, kurulduğu günden beri sunduğu altyapı imkanları ile birlikte coğrafi konumunun getirdiği avantajlarla ülkemizde yatırım yapılabilecek bölgelerin başında yer alıyor..

Suat Önal Osmaniye'de eğitime destek veriyor!

AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr.Suat Önal, 2015'de eğitim alanında birçok yatırım için ödenek aktarımının yapıldığını bildirdi. Önal, yaptığı açıklamada, bu yılda da her alanda olduğu gibi eğitim alanında da hizmetlerin devam ettiğini belirtti.

Osmaniye'deki çim hokeyi sahasının yapımında sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tesisleşme hamlesi sürüyor. Konya'da inşa edilen Türkiye'nin ilk çim hokeyi sahası hizmete açıldı. Osmaniye'deki çim hokeyi sahasının yapımında ise sona yaklaşıldı

Kadir Kara: Türkiye'deki en büyük kentsel dönüşüm Osmaniye'de!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kentsel dönüşüm konusunda, yerel yönetimlerin de etkin bir şekilde devrede olması gerektiğini söyledi.

Osmaniye İl Özel İdaresi'nden 21.6 milyon TL'ye 3 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından Osmaniye'de bulunan 3 arsa satışa çıktı. İhalesi, 27 Mart 2015 günü saat 14:00'de yapılacak.

Osmaniye Merkez'de 21.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından 3 tane arsanın satışı 27 Mart 2015 Cuma günü 21 milyon 620 bin TL'ye ihale edilecek.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede dairenin fiyatları 85 bin 624 olarak belirlendi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt projesinde yer alan 1 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede yer alan dairenin fiyatı 85 bin 624 TL olarak belirlendi.

kepsut osmaniye merası ıslah edildimi Haberi

kepsut osmaniye merası ıslah edildimi


Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Osmaniye Köyü'nde ıslah edilen 3 bin 18 dekar büyüklüğündeki mera alanı kurdele kesilerek törenle hizmete açıldı.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen meraların geliştirilmesi ve ıslah edilmesi çalışmaları kapsamında Kepsut ilçesinde ıslah edilen mera alanı açıldı. Çalışmayla 5 yıllık bir program çerçevesinde hayvancılığın en önemli sorunu olan kaba yem açığının en ucuz temin edilebileceği yerler olan mera, yaylak, otlak ve çayırların korumasının yapıldığı, böylece hayvanların daha sağlıklı ve istenen bünye yapısına kavuşmalarının sağlandığı belirtildi.


Mera açılış törenine Vali Ahmet Turhan, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Daire Başkanı Mesut Akdamar, Kaymakam Hacı Asım Akgül, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, ziraat odalarının başkanları ile üreticiler katıldı.


Törende konuşan Vali Turhan, meranın...