20 / 04 / 2024

Kerem Bürsin Serenay Sarıkaya evi

Kerem Bürsin Serenay Sarıkaya evi

3.5 yıldır birlikte olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin aşkı sona erdi. Sarıkaya ile aynı evde kalan Bürsin, birlikte yaşadıkları Bebek’teki evden ayrılacak.

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

İzmir'de kentsel dönüşüm için büyük adım!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'yi ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir depreminde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi için Dünya Bankası'nda kredi çekimi için ortak hareket edeceklerini dile getirdi. 

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Serenay Sarıkaya Zincirlikuyu’da rezidansa taşındı!

Kerem Bürsin’le ayrıldıktan sonra Zincirlikuyu’da bulunan rezidans dairesine taşındığı ortaya çıkan Serenay Sarıkaya’nın evinin aylık kirasının 28 bin TL olduğu belirlendi.

Kerem Bürsin Bebek'teki evinden taşınacak!

3.5 yıldır birlikte olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin aşkı sona erdi. Sarıkaya ile aynı evde kalan Bürsin, birlikte yaşadıkları Bebek’teki evden ayrılacak.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin Zorlu Center'dan ev bakıyor!

Bazı hayranlarının aşırı ilgisi yüzünden evlerinde dahi huzurları kaçan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti güvenlikli bir siteye taşınacak. 

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin yeni ev arıyor!

Ünlü çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin yeni ev arayışına girdi. Çift, Yeniköy'deki evlerinden taşınma kararı aldı.

Kerem Gönlüm Londra'dan ev aldı!

Türkiye Basketbol Ligi'ni şampiyonu Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un yıldız oyuncusu Kerem Gönlüm Londra'daki Lombard Wharf projesinden ev satın aldı. Gönlüm yeni evi için 2 milyon 938 bin TL ödedi.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Murat Boz’un eski evine taşındı!

Oyuncu çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin nihayet aradıkları evi buldu. Çift Yeniköy’deki 3 katlı müstakil eve taşınma kararı aldı.

Kerem Bürsin Serenay Sarıkaya evi Haberi

Kerem Bürsin Serenay Sarıkaya evi

3.5 yıldır birlikte olan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin yollarını ayırdı Bir süredir ayrılacakları yönünde çıkan haberlerin üzerine çiftin yakın kaynakları, ilişkinin bittiği yönünde çıkan haberleri doğruladı.

Serenay Sarıkaya’nın Alice müzikali ve reklam kampanyaları, Kerem Bürsin’in de reklam kampanyası ve Netflix görüşmeleri nedeniyle birbirlerine zaman ayıramamadıkları için bu kararı aldıkları öğrenildi.

İlişkilerinin yıprandığını düşündükleri için aşka son veren çift, evlerini ayırmaya karar verdi. Hala Sarıkaya ile aynı evde yaşaayan Bürsin, birlikte yaşadıkları Bebek’teki evden ayrılıp yeni bir eve taşınmaya karar...