26 / 04 / 2024

Kerem Göğüş ev baskın

Kerem Göğüş ev baskın

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamı eşi Kerem Göğüş'ün evini silahla basarak şantaj ve tehditle daire isteyen iki şüpheli hakkında 25 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Ülke genelinde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Sedimega İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Kerem Güney Avcı, kentsel dönüşümde olması gerekenleri anlattı. 

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Sağlıklı evlere talep artıyor!

Koronavirüs salgını sonrasında konut tercihleri bir hayli değişti. Fiziksel koşulların insanların temel önceliği haline geldiğini söyleyen Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu belirtti.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Yatay mimari geleceğin trendi olacak!

Son yıllarda meydana gelen şiddetli depremler ve koronavirüs salgını yapay mimariye olan talebi arttı. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yatay mimarinin geleceğin trendi olacağını belirtti. 

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Huk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Huk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Gülen Hasan Mertkan Atik ve Utku Emecan ortaklığında kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Opal Advisor Danışmanlık Ve Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opal Advisor Danışmanlık Ve Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sefer Kerem Güler tarafından kuruldu.

Oek Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oek Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Gören, Nuri Kerem Gören ve Osman Ayaz tarafından kuruldu.

Kerem Göğüş ev baskın Haberi

Kerem Göğüş ev baskın

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamı eşi Kerem Göğüş'ün  evini silahla basarak şantaj ve tehditle daire isteyen iki şüpheli tutuklandı.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Murat K. ve Suat K. 2014 yılında Göğüş Holding’in İstanbul’daki dev projelerinden silah zoruyla 10 daire istedi. Göğüş, tehditleri dikkate almayınca bu kez oturduğu rezidans silahlı kişiler tarafından basıldı. Silahlı saldırganlar rezidansın güvenliğine Göğüş’ün dairesini sordu. Durumdan şüphelenen görevliler Göğüş’ün dairesini söylemedi. Güvenlik görevlilerini tehdit eden şüpheliler daha sonra rezidanstan ayrıldı. 

Hakim ‘yağma’ dedi

Olayın ardından emniyete başvuran Göğüş, kendisinden silah zoru ile 10 daire talep eden Suat K. ve Murat K.’yı şikayet etti. Gözaltına alınan iki şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonunda iki şüpheli hakkında “hakaret ve tehdit” suçlarından Asliye Ceza...