26 / 04 / 2024

Kerem Yazgan kim

Kerem Yazgan kim

ODTÜ'nün öğrencileri, İncek'te yapımı devam eden ve WAF-Mimarlık Festivali kapsamında "dünyanın en değerli 14 projesi" arasına giren Ons İncek Residence projesini ziyaret etti.

Kerem Yazgan kimdir?

Mimar Kerem Yazgan kimdir? Kerem Yazgan, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Kerem Yazgan, hangi mimarlık sitesi ile çalışıyor? İşte mimar Kerem Yazgan'ın biyografisi ve projeleri...

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Kerem Al kimdir?

Merkez Valisi Kerem Al, 15/9/2014 tarihli karar ile Osmaniye Valiliğine atandı. Peki Yeni Osmaniye Valisi Kerem Al kimdir? İşte Yeni Osmaniye Valisi Kerem Al'ın biyografisi...

Yazgan Tasarım Mimarlık, ONS İncek ile finale kaldı!

Yazgan Tasarım Mimarlık, “ONS İNCEK Konut Kompleksi” projesi ile, 3 Ekim tarihleri arasında Singapur'da gerçekleştirilecek olan Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde finale kaldı. Yazgan Tasarım Mimarlık, Geleceğin Konutu kategorisinde yarışacak.

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

Kerem Göğüş: Talep çok sektörün önü açık!

Sektörde 80 milyonluk bir konut portföyünü yöneten Göğüş Gayrımenkul’ün kurucusu Kerem Göğüş, inşaat sektörünün siyasi istikrar sebebiyle önünün açık olduğunu ve taleplerin çok iyi durumda olduğunu açıkladı...

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

Kerem Göğüş: Balon yok sektörün önü açık!

Sektörde 80 milyonluk bir konut portföyünü yöneten Göğüş Gayrımenkul’ün kurucusu Kerem Göğüş, inşaat sektörünün siyasi istikrar sebebiyle önünün açık olduğunu ve taleplerin çok iyi durumda olduğunu açıkladı...

Kerem Yazgan kim Haberi

Kerem Yazgan kim

Dünya Saygınlık Sıralaması'nda en saygın 100 üniversite listesinde yer alan ilk ve tek T ürk üniversitesi olma unvanım taşıyan ODTÜ'nün öğrencileri, İncek'te yapımı devam eden ve WAF-Mimarlık Festivali kapsamında "dünyanın en değerli 14 projesi" arasına giren Ons İncek Residence projesini ziyaret etti. Dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olan Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nden bu yıl mezun olmaya hak kazanan geleceğin mimarları, İncek'te yapımı devam eden Ons İncek Residence projesi şantiyesini ziyaret ederek, projenin ödüllü mimarı Dr. Kerem YAZGAN'dan bilgi aldılar. Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan ve Dünya Mimarlık Festivali jürisine yaptığı sunumla Ons İncek Residence projesinin dünyanın en değerli 14 yapısı araşma girmesini sağlayan Dr. Mimar Kerem Yazgan, bu sefer geleceğin mimarlarına projenin şekillenmesinde rol oynayan faktörleri aktardı. Öğrenciler şantiye gezisi sırasında...