24 / 04 / 2024

kereste deposu

kereste deposu

Yıldırım ilçesinde çocukların patlattığı maytaplar nedeniyle çıktığı öne sürülen yangında bir kereste deposu tamamen yandı, çevredeki bazı evler büyük ölçüde zarar gördü

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

Osmanoğulları Otel Turizm İnşaat Kereste Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları Otel Turizm İnşaat Kereste Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Shamsullah Osmanı tarafından kuruldu.

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Reysaş GYO'nun Adana'daki deposu 186 bin 440 TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Adana Seyhan'daki bin 560 metrekarelik deposu "Kasem Toptan Gıda - Kasım Sezen"e 1 yıllığına 186 bin 440 TL'ye kiralandı.

İzmir'de kereste fabrikası için arazi tahsisi iptal edildi!

İzmir’de yaşayan Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikası için İTOB yöneticileri arsa tahsisinin iptal edilmesi kararını verdi. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu; “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır.”açıklamasında bulundu.

Bergama’nın 150 yıllık tütün deposu restore ediliyor!

İzmir'in Bergama ilçesinde 150 yıllık bir tütün deposu öğrenciler tarafından restore ediliyor.

Bergama'daki 150 yıllık bir tütün deposu okula dönüştü!

İzmir’in Bergama ilçesinde yer alan 150 yıllık bir tütün deposu, İspanyol ve İtalyan iki akademisyen ile Türk öğrenciler tarafından elbirliğiyle restore ediliyor.

Kanada'dan ithal edilen bazı kereste ürünlerine vergi!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından Kanada'dan ithal edilen yumuşak kereste ürünlerine yüzde 3 ila 24 arasında değişen oranlarda gümrük vergisi getirildi.

Antalya Manavgat'ta Düzenli Malzeme Deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat Titreyengöl’de ‘Düzenli Malzeme Deposu’ inşaatını tamamladı.

Antalya Manavgat malzeme deposu tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü etkin ve yerinden hizmet anlayışını ilçelere yaptığı düzenli malzeme depolarıyla sürdürüyor. Titreyengöl'de yapımı tamamlanan 'Düzenli Malzeme Deposu' açıldı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

kereste deposu Haberi

kereste deposu


     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Duaçınar Mahallesi'ndeki Duaçınar Camisi karşısında Mustafa A'ya ait kereste deposunda çocukların patlattığı maytapların iş yerine sıçraması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, rüzgarın da etkisiyle yan tarafta bulunan evlere sıçradı. 

     İhbar üzerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi mahalleye geldi. Büyük paniğe neden olan yangın nedeniyle bölgedeki diğer evler boşaltıldı. Bu arada Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de olay yerine geldi. 

     Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, en sevindirici şeyin can kaybının olmaması olduğunu belirterek, ''Bunlar olacak. Kazalar olur. Önemli olan can kaybının olmaması. Evleri zarar gören vatandaşlarımızı misafirhanelerimizde ağırlayacağız'' dedi. 

     Öte yandan Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait helikopterin de katıldığı söndürme çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı. Kereste deposu kepçe...