20 / 04 / 2024

keşan yeni adliye binası ne zaman bitecek

keşan yeni adliye binası ne zaman bitecek

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin temel sorunlarından birinin sağlıklı bir hukuk sistemi olduğunu söyledi. Bakan Müezzinoğlu yaptığı konuşmanın ardından ardından Keşan Adalet Sarayı inşaatının temelini attı...

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Edirne Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Keşan Enez karayolu için ayrılan ödenek mecliste!

Keşan Enez karayolu için ayrılan ödenek miktarı ve projenin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasfındaki taşınmaz 2. kez ihaleye çıkarılıyor. 

Bursa Orhangazi'ye yeni adliye binası!

Adalet Bakanlığı tarafından Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yeni adliye binası yapılacak. Adliye binasının inşaatının çok kısa sürede başlaması planlanıyor.

Keşan'da imar plan değişiklikleri yapılıyor!

Keşan Belediyesi, imar plan değişikliğine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Keşan'da imar toplantısı yapıldı!

Keşan Belediye Meclisi 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü olağanüstü gündemle toplandı.Keşan'da imar toplantısı yapıldı.

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasıflı taşınmaz 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Mersin Erdemli’ye yeni adliye binası!

AK Parti Erdemli ilçe Başkanı Mehmet Topçu, yeni adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulunarak şantiye şefi inşaat mühendisi Hasan Çetingöz'den bilgi aldı..

keşan yeni adliye binası ne zaman bitecek Haberi

keşan yeni adliye binası ne zaman bitecek


Edirne Yeni Mahalle Zirve Konutları Mevkii'ndeki Adalet Sarayı inşaatının bulunduğu alanına gelen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nu Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Özel İdare Genel Sekreteri Muhammet Öztürk, Edirne Valisi Hasan Duruer, daire müdürleri ve partili karşıladı. Havanın soğuk ve yağışlı olması nedeniyle temel atma törenine az sayıda kişinin katıldığı görüldü. Keşan Adalet Sarayı inşaatının temel atma töreninde konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin temel sorunlarından birinin sağlıklı bir hukuk sistemi olduğunu söyledi. 1960 yılından bu yana aynı sıkıntıların yaşandığını ve sandığı koruyan bir hukuk sistemine ihtiyaç olduğunu savunan Bakan Müezzinoğlu ardından Keşan Adalet Sarayı inşaatının temelini attı.



Star...