19 / 03 / 2024

kestel imar planları son durum

kestel imar planları son durum

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. Kestel Belediyesi 2018 yılında e-imar uygulamasına geçmişti.

Menderes'te imar planları iptal edildi!

Menderes'te büyük tartışmalara yol açan projeye karşı dava açan sivil toplum örgütlerinin itirazlarını haklı gören mahkeme yeni sahil düzenlemesine ait imar planlarını iptal etti.

Bahçeşehir Gölet'te inşaatın önünü açan imar planları iptal edildi!

Bahçeşehir Gölet'te inşaat yapılmasının önünü açan 2013 yılı imar planları iptal edildi. Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı...

Alanya Dinek ve Fığla'nın imar planları onaylandı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Fığla ve Dinek Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının oy birliği ile kabul edildiğini açıkladı.

İzmir'de imar planlarına revizyon önerisi!

Erkut Tamay, İzmir'deki üst seviyede olan nüfus artışından kentin olumsuz etkilenmemesi için kentsel tasarım ve imar planlarının revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere yeni imar planları!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu’na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor.

Antalya'nın imar planları yapılırken eski uygarlıklardan ilham alınmadı!

Antalya, çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir yöre. Kentlerimizin imar planlarını yaparken, bunlardan hiç ilham almamışız. Hiç olmazsa balkonlarımızı çiçekle süsleyebiliriz.

Yücel Çelikbilek'ten imar planları değerlendirmesi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İBB Meclisi’nde onaylanan imar planları hakkında bilgilendirici açıklama yaptı.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durdu mu?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi hakkında açıklamalar yapıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar planları için komisyon kurulacak!

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, iki mahallenin 1/5000’lik imar planlarının karara bağlanması için İBB Meclisi nezdinde girişimlerde bulunacak bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Nuran Uslu, imar planlarındaki son durumunu açıkladı!

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi.

Bursa Gürsu'da imar planları konuşuldu!

Bursa Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.

İsmail Gültekin: Yalova'da öncelik imar planları!

Mimarlar Odası Yalova Temsilciliği Başkanı İsmail Gültekin,"Bu günlerde Yalova'da yapılacak olan imar planların bir önceliği vardır" dedi.

kestel imar planları son durum Haberi

kestel imar planları son durum

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. 17 Temmuz 2018 tarihinde ihale yapıldığını ancak uygulamaya geçilmediğini belirten Aksu Mahallesi sakinleri Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a seslerini duyurmak istiyor.

Başkan Alinur Aktaş'a seslenen Aksu Mahallesi sakinleri, Kestel'deki Aksu ve Şevketiye'deki 20,05 hektarlık alan için imar planlarının bir an önce tamamlanmasını talep ediyor. 

E-imar dönemi başlamıştı

2018 yılında e-imar uygulamasına geçen Kestel Belediyesi'nin internet sitesinden online olarak imar durumu sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Resmi geçerliliğe sahip imar durum belgesi almak için ise ilgili belediyeye başvurarak imar durum belgesini alabilirsiniz.

Kestel E-İmar sorgulaması ile; arazinin kime ait olduğu, büyüklüğünün kaç metrekare olduğunu, arazinin imarlı olup olmadığını, imar paselinin kullanım şeklini ve yapılması istenen yapının özelliklerini, parsel bilgilerini, pafta bilgilerini ve ada...