19 / 04 / 2024

Keten Grup şehri dinle

Keten Grup şehri dinle

İstanbul'da 38 yıldır inşaattan bina yönetimine, emlak yatırımından otopark hizmetlerine kadar hizmet veren Keten Grup, "şehri dinle" sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi.

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

Müge Cinisli: Konutta pazarlık beklentisi arttı!

Keten Grup Satış ve Müşteri İlişkileri Koordinatörü Müge Cinisli, Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında, artık müşterinin konutta indirim beklentisinin arttığını dile getirdi...

Keten Grup Bomonti'ye odaklandı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Keten Grup'un Bomonti'de yer alan iki projesinden bahsediyor. İşte o yazı...

Keten Grup'tan 10 yeni proje geliyor!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda 2017'de 10 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Keten Papilio Bomonti fiyat listesi 2016!

Keten Grup imzasıyla hayata geçirilen Keten Papilio Bomonti projesi 30 konut ve 7 dükkandan meydana geliyor. İşte Keten Papilio Bomonti fiyat listesi 2016...

Keten Papilio Bomonti fiyat listesi!

Keten Grup'un Bomonti'de hayata geçirdiği Keten Papilio Projesinde 5 katta toplam 29 daire ve 7 ticari birim bulunuyor..

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Keten Grup'tan, Topkim İlaç arazisine yeni proje geliyor!

İstanbul’un lüks bölgelerinde yaptığı projelerle tanınan Keten Grup, Beykoz Kanlıca’da 1905 yılındaki yangında kül olan Sipahiler Ağası Yalısı’nı yeniden ayağa kaldırıyor.

BESA Grup'tan Ankara'ya 4 yeni proje!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi. Bezci, "Ankara'da başlayan ve çalışmalarını sürdürdüğümüz 4 yeni proje var. " dedi.

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Keten Grup şehri dinle Haberi

Keten Grup şehri dinle

Keten Grup, 38 yıldır butik ve prestijli inşaat projelerini İstanbul’un seçkin semtlerinde hayata geçiriyor. Şehri dinleyerek ona yakışan, dokusuna uygun, zamana yenilmeyecek projeler üretiyor. 


1977'de Nişantaşı'nda Ali Keten'in kurduğu inşaat şirketi 38. yılında yüksek mimar Ferhat Keten'in yönetiminde inşaattan bina yönetimine, emlak yatırımından otopark hizmetlerine geniş kapsamlı hizmetler sunan bir şirketler grubuna dönüştü. Grubun tüm şirketleri de 2015 yılı başında "Keten Grup" çatısı altında güçlerini birleştirdi.


Yeni kurumsal kimliğini, geçtiğimiz günlerde “Kerem Görsev&Ernie Watts” konseri ile basına ve iş dünyasına duyuran Keten Grup, şimdi de "Şehri Dinle" sloganıyla İstanbulluları şehrin seslerini dinleyip tadını çıkartmaya davet ediyor. Bir yandan da bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da şehrin tüm seslerini dinleyip şehre yakışan, o seslerle uyumlu projeler üreteceğinin sözünü veriyor.


"Emirgan" albümüyle şehrin...