29 / 03 / 2024

Keten İnşaat kentsel dönüşüm

Keten İnşaat kentsel dönüşüm

Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, şu anda plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştirildiğini belirtti. Keten, kentsel dönüşümün ada bazında imarlar verilerek yapılması gerektiğini vurguladı.

Ferhat Keten: İstanbul depreme karşı 25 yılda sağlamlaştırılacak!

Depreme karşı tam anlamıyla güvenilir bir şehir haline gelebilmek için 25 yıla daha ihtiyaç olduğunu belirten Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten 2015'te 10 yeni projenin sinyallerini verdi. İşte Ferhat Keten röportajı...

Keten İnşaat projelerinin cephe ve alt yapı sistemleri için 20 yıl garanti veriyor!

Keten İnşaat olarak biz, İstanbul'un kentsel dönüşümüne katkıda bulunmak isteyen bir kuruluşuz. Bizim için öncelikli olan; hali hazırda olan binaları depreme dayanıklı, teknolojiye uyumlu, çevreye duyarlı bir şekilde yeniden inşa etmektir.

Selahattin Keten: Dönüşüm yasası çıktı, talep patladı!

İSTANBUL'un lüks semtlerinde eski binaları yıkıp proje yapan Selahattin Keten, kentsel dönüşümle birlikte gelen talepleri karşılayamadıklarını söyledi. 20 şantiyesi bulunan Keten İnşaat, 300 lüks konut inşa ediyor...

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mesut Karakulak tarafından kuruldu. 

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Propa İnşaat kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor!

Propa İnşaat'ın son projesi Propa Plus Residences Etiler ve Levent'e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi.

Kentsel dönüşümün adı: 44 İnşaat!

44 İnşaat 1994 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Aile şirketi olarak kurulan 44 İnşaat kentsel dönüşüm alanında hizmet vermekte.

Keten İnşaat kentsel dönüşüm Haberi

Keten İnşaat kentsel dönüşüm

KETEN İnşaat Ltd. Şti. Başkanı Selahattin Keten, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıldönümünde Türkiye'deki kentsel dönüşümü değerlendirdi. 


Türkiye'de kentsel dönüşümün geç başladığına Selahattin Keten, "Oysa kentsel dönüşüme 1999 yılındaki Marmara Depremi'nden hemen sonra başlanmalıydı, çünkü 1999 depremi sonrası kentte 18 bin 784 bina hasar gördü. Yasa gecikmeden çıkmalıydı fakat gecikti ve bu durum da Türkiye'ye zarar verdi." dedi. 


Şu anda plansız bir kentsel dönüşümün yapıldığını vurgulayan Selahattin Kelen, "Sürekli kenti büyüttük. Yeşil alanlara imara açtık, otobanlara devasa binalar yaptık. Bu kentsel dönüşüm değil. Altyapı konusu yeteri kadar çözülemedi. Bu sorunu çözmemiz lazım. Ancak parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek organize edilmesi gerekiyor" görüşünü kaydetti.

17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıldönümünde Türkiye'de yapılan kentsel dönüşümü değerlendiren Keten İnşaat Başkanı...