25 / 04 / 2024

Keten İnşaat mimar arıyor

Keten İnşaat mimar arıyor

Keten İnşaat AutoCad, 3ds Max programımı kullanabilen mimarlar arıyor

Keten İnşaat mimar arıyor!

Keten İnşaat, üniversitelerin ‘Mimarlık’ bölümlerinden mezun, en az beş yıl deneyimli mimar arıyor…

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft, 2016’da projelerine devam edecek!

Ülkemizin i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft AŞ 2016 yılına; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Azerbaycan-Bakü’deki 6 ofisi, 262 çözüm ortağı ve 4500’in üzerinde müşterisiyle girdi.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen,Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç projesinde son 10 daire!

Keten İnşaat şirketi tarafından Eyüp'te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi'nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç’te son 10 daire için cazip fiyatlı kampanya!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç projesinde döviz kuru sabitlendi!

Keten İnşaat tarafından Eyüp'te inşa edilen Keten Haliç projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kalan son 10 daireler için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi.

Keten İnşaat mimar arıyor Haberi

Keten İnşaat mimar arıyor


Keten İnşaat mimar arıyor. Tercih edilen mimar; tasarım mimari çözümler konusunda tecrübeli, üniversitelerin mimarlık bölümlerinden mezun, alanında en az 5 yıl deneyimli, detay çözümlerine hakim, uygulama projeleri çizim deneyimi olan, raporlama yeteneğine sahip, mevzuat bilgisi olan, AutoCad, 3ds Max programımı kullanabilen, askerliğini yapmış erkek aranıyor. 


CV için e-mail adresi:...