26 / 04 / 2024

KEY yardım süresi

KEY yardım süresi

Yeni KEY listesi bugün açıklandı. KEY Hak Sahipleri Listesine key ödemeleri resmi internet adresinden ulaşabiliyor. Peki, KEY ödemeleri ne zamana kadar alınabilir? İşte KEY yardım süresi..

KEY yardım süresi!

KEY yardımından faylanan işçi, memur ve çalışanların en çok merak ettikleri sorular arasında "KEY yardımının ne kadar süre ile yapıldığı" yer alıyor. İşte KEY yardım süresi ile ilgili esaslar..

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımına zam yapılacak mı? Kimin aylığı kaç lira olacak? 

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı sık sık araştırılan sosyal destek ödemelerinden. Peki sosyal desteklere yeni zam gelecek mi? 

Ecrimisil davasında zamanaşımı süresi nedir?

Ecrimisil davası, bir gayrimenkulü haksız yere kullanan kişilerden haksız işgal tazminatı almak ve malın sahibine iade edilmesi amacıyla açılır. Peki, Ecrimisil davasında zamanaşımı süresi nedir? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Riskli yapı yıkım süresi 2022 ne kadar?

Oturulan yapının riskli olarak belirlenmesi halinde yıkım için kendilerine belli bir süre veriliyor. Peki, riskli yapı yıkım süresi 2022 ne kadar?

Peker GYO'nun rüçhan hakkı kullanım süresi değişti!

Peker GYO'nun 2021/14 sayılı kararı ile rüçhan hakkı kullanım süresi değişti. Yeni pay alma hakları kullanım süresinin 30 gün olarak belirlenmesine karar verildi. 

Peker GYO'nun yeni pay alma hakkı kullanım süresi 15 gün oldu!

Peker GYO, yeni pay alma hakları kullanım süresinin 15 gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen iş günü akşamı sona ermesine karar verdi.

Devletten ihtiyaç sahiplerine 48 ay kira yardımı!

Kira yardımı yasada belirtilen koşullarla, belirli süreler için ilgili ailelere sağlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kira yardım süresini uzattı. Kentsel dönüşümle ilgili 6306 Sayılı Kanun'un yönetmeliğine göre 2020'de 36 aya kadar olan kira yardımı süresi 48 aya çıkarıldı. 

Kira yardımına nasıl başvurulur 2020?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında sunulan finansal destekler arasında kira yardımı da yer alıyor. Son gelişmeyle kira yardımı süresi 48 aya uzatıldı. Peki kira yardımına nasıl başvurulur? Kira yardımı süresi ne kadar?

2020 kentsel dönüşüm kira yardımı şartları neler?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüme giren ve riskli alan ilan edilen bölgelerde kira yardım süresini 36 aydan 48 aya kadar uzattı. Peki kentsel dönüşüm kapsamında verilen kira yardımına nasıl başvurulur? Kira yardımı başvuru şartları neler? İşte detaylar...

2020 Kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu!

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı süresi 48 aya çıkarıldı. Peki kira yardımında başvuru şartları neler? Kimler kira yardımı alabilir? İşte kira yardımına ilişkin detaylar...

Adım adım kira yardımı başvurusu!

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı süresi 48 aya çıkarıldı. Kira yardımı başvurusunda bulunmak isteyenler başvuru ekranını ve şartları araştırıyor. İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımıyla ilgili her şey!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında sunulan finansal destekler arasında kira yardımı da yer alıyor. Son gelişmeyle kira yardımı süresi 48 aya uzatıldı. Peki kira yardımı nasıl alınır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımıyla ilgili detaylar...

Kentsel dönüşümde tüm mağduriyetler engellenecek!

Riskli alan ilan edilen bölgede bulunan binasını kendi isteğiyle yıkıp ve rezerv yapı alanı içierisinde oturan vatandaşa, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında yapılan kira yardımı süresi 3 yıldan 4 yıla çıkarıldı.

KEY yardım süresi Haberi

KEY yardım süresi

KEY ödemeleri ne zamana kadar alınabilir?

3320 Sayılı Kanun'un Uygulama Yönetmeliğinin 2'nci Maddesinde tanımlanan memur ve işçiler ile bağımsız konutu bulunmayan emekliler, taleplerine bağlı olmaksızın, yararlandırılıyor. 


Memur: Kurumlarda çalışan işçi ve sözleşmeli personel dışında kalan, seçimle gelen dahil, bütün personeldir.


İşçi: (10) veya (10)'dan fazla işçi çalıştırın işyerlerinde bir hizmet aktine istinaden sürekli olarak çalışan kişilerdir. 


Emekli: Sosyal güvenlik kanunlarına göre emeklilik, yaşlılık, adi malullük ve vazife malullüğü aylığı alanlardır.


5939 sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair kanunda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun ve konut edindirme yardımı hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair yönetmelikte değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik ile 5664 sayılı konut edindirme yardımı hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair kanuna 662 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 73 üncü maddesi ile eklenen hükmüne göre tespit...