20 / 04 / 2024

khatib alami

khatib alami

Afganistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Kentsel Gelişim ve İskan Bakanlığı ile tasarım şirketi Khatib Alami arasında 15 milyonluk anlaşmaya imza atıldı...

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Eman   Al-Khatib tarafından kuruldu.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Alya Marin'de hemen teslim avantajı!

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatib Group ortaklığının temsilcisi BOSS4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nün nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirdiği Alya Marin’de hemen teslim avantajı sunuluyor...

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

Alya Onist’te teslimler başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan projesi Alya Onist projesinde yaşam başlıyor.

Short Way Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Short Way Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 380 bin TL sermaye bedeli ile Abderrahmane El Alami ve Khawla Mennioui ortaklığında kuruldu.

Taj Sarıa İnşaat Ve Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taj Sarıa İnşaat Ve Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Youmna Alshleh ve Tamım Khatib ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Afganistan'da kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Afganistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Kentsel Gelişim ve İskan Bakanlığı ile tasarım şirketi Khatib Alami arasında 15 milyonluk anlaşmaya imza atıldı...

Boss4 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss4 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye ile Ahmed El Khatib imzasıyla bugün kuruldu.

Granada İnşaat Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Granada İnşaat Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi, Imad Al Khatib tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Itır Sokak'ta kuruldu.

khatib alami Haberi

khatib alami


Afganistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Kentsel Gelişim ve İskan Bakanlığı ile tasarım şirketi Khatib Alami arasında 15 milyonluk anlaşma için imzalar atıldı.


İmza törenine  "Khatib Alami" şirketi Başkanı Ramazan Alharb, Kentsel Gelişim  ve İskan Bakanı Said Mansoor Nadiri ve Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani Ahmedzai katıldı.


2 yıllık anlaşma yapılan imza töreninde Kentsel Gelişim ve İskân Bakanı Said Mansoor Nadiri bakanlıklar ve diğer hükümet kurumlan için yeni hükümet binasının Dar-ul-Aman bölgesinde kurulacağını açıkladı.



Şehir Gazetesi...