19 / 04 / 2024

Khatıb İnşaat

Khatıb İnşaat

Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Ali Khatıb tarafından 150 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Sarnıç Sokak'ta kuruldu.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü...

İb İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İb İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Borsa tarafından kuruldu.

B İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

B İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Bülent Cihantimur tarafından kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Beşeşler tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Büyüme rakamları inşaat sektörünün ok gibi fırlayabileceğini gösteriyor!

İNDER Başkanı Durbakayım, "İnşaat sektörünün iyice gerilen yay pozisyonunu aldı. 2019 itibarıyla açıklanan büyüme rakamları, inşaat sektörünün önümüzdeki dönemler için hazırlandığını göstermektedir" dedi...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Khatıb İnşaat Haberi

Khatıb İnşaat

Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Ali Khatıb tarafından 150 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Sarnıç Sokak'ta kuruldu.


Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yürürlükteki ithalat-ihracat rejimleri ve diğer mevzuat hükümlerine riayet etmek kaydıyla her nev'i malın ithali, ihracı, dahili ticareti ve bu mallarla ilgili mümessillik, bayilik, acentelik, pazarlamacılık işleri yapmak; 2. Her türlü kumaş ve kumaştan mamul konfeksiyon ürünleri ile kadın, erkek giyim eşyaları ve aksesuarlarının  alımı, satımı ile tekstil ürünlerinin imalinde kullanılan yardımcı malzemelerin, kimyevi maddelerin, konfeksiyon ile ilgili makinelerin alet araç ve gereçlerin, bunların yedek parçalarının alımı, satımı; 3. Şirket konusu ile ilgili her türlü kimyevi maddelerin, hijyenik ürünlerinin, kozmetik ürünlerinin, temizlik ürünlerinin boyaların bunların yan sanayi...