20 / 04 / 2024

Kibar Holding türkiye fabrikaları

Kibar Holding türkiye fabrikaları

Kibar Holding, özel alaşımlı malzemeler üretmek için 800 milyon dolarlık yatırım yapacak. Şirket, uçak ve tankların gövdelerinde kullanılan malzeme üretimi için teşvik belgesinin onayını bekliyor.

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Sabancı Holding Türkiye ve ABD'de iki yeni şirket kurdu

Sabancı Holding enerji ve iklim teknolojileri konusunda Türkiye ve ABD'de kurduğu iki yeni şirketle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklama kapsamında ABD'de gerçekleştirilerek güneş enerji projesi hakkında bilgi verildi. İşte detaylar...

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Arap iş insanlarının yatırımda gözü Türkiye'de!

Arap asıllı Türk iş insanlarından meydana gelen ve Körfez bölgesindeki Arap yatırımcılara yol gösteren ARTİAD derneği, Türkiye’deki yeni yatırım fırsatlarını değerlendirmek amacıyla İsra Holding yöneticileri ile “Türkiye’de Yatırım Fırsatları” konulu kahvaltılı toplantıda buluştu. 

Türkiye'de konut talebi canlılığını koruyor!

Türkiye'de konuta olan talebin artmaya devam ettiğini dile getiren Torkam Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, artan emtia fiyatları nedeniyle fiyatların da yükseldiğini dile getirdi.

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Kore İş Konseyi Başkanı Ali Kibar, "Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir" dedi.

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına 4 milyon TL’lik destek verdi.

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı!

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

Tekfen Holding, Türkiye İklim ve Su Liderleri arasında!

Tekfen Holding, Carbon Disclosure Project İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında derecelendirilerek Türkiye İklim ve Su Liderleri arasında yer aldı...

Kibar Holding türkiye fabrikaları Haberi

Kibar Holding türkiye fabrikaları

Türkiye'nin ihracattaki ortalama kilogram fiyatı olan 1.5 dolarlık limiti aşmak için başlatılan çalışmalar Kibar Holding'in uçak ve tank gövdelerinde kullanılacak özel alaşımlı malzemeler üretecek yatırımıyla taçlanıyor. Teşvik belgesi için başvurusu yapılan 800 milyon dolarlık yatırım Ankara'nın onayını bekliyor. Türkiye'de üretilemeyen ve milyonlarca dolar ödenerek yurtdışından ithal edilen bu tür ileri teknoloji içeren malzemeler için her türlü bilgi birikimine sahip olduklarını söyleyen Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, projeyi "Çok stratejik bir yatırım olarak" nitelendirdi. 


TEŞVİK BELGESİ BEKLENİYOR 

Kibar, "Fabrikanın yeri belirlendi. Yatırım bütçesi 800 milyon dolar. Türkiye'de yapılmayan, sanayimizde eksik olan alüminyum ağırlıklı, yeni alaşımların yapılacağı bir fabrika kurmayı planlıyoruz" dedi. Gerekli başvuruların yapıldığını ve yatırım teşvik belgesinin çıkmasını beklediklerini söyleyen Kibar, "Uçağın ve tankın gövdesinde kullanılan malzemeleri üretecek bir...