25 / 04 / 2024

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına 4 milyon TL’lik destek verdi.



Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına yaptığı bağışa ek olarak, grup şirketlerinden Hyundai Assan ile de araç sahipleri ve sağlık çalışanlarına yönelik uygulamaları da hayata geçiriyor.

Kibar Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, Kibar Holding iştiraklerinden Hyundai Assan koronavirüsle mücadele kapsamında; Sağlık Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’nın onayı ve Kore Büyükelçiliği aracılığıyla Kore’den Türkiye’ye özel bir uçakla yaklaşık olarak 1 milyon 100 bin adet ilaç getirtiyor. 600 bin adedi hafta başında gelen, 500 bin adedinin de 17 Nisan 2020, tarihinde gelmesi planlanan ilaçların yaklaşık 80 bin hastanın tedavisinde kullanılması öngörülüyor.

Ayrıca Kibar Vakfı aracılığıyla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Kartal Devlet Hastanesi’nin bazı tıbbi malzeme ve cihaz ihtiyaçları da giderildi. Maske, tulum ve laringoskop cihazı temin edilerek ilgili sağlık kuruluşlarına verildi. Diğer bir yandan Cumhurbaşkanı tarafından başlatılan “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına da 1 milyon TL’lik bağışta bulunularak, ülkenin koronavirüsle mücadelesine yaklaşık 4 milyon TL’lik destek de sağlandı.

 

 

Haluk Kayabaşı: Yurtdışında da büyümek istiyoruz!


Geri Dön