19 / 04 / 2024

kiiralık daiireler

kiiralık daiireler

Tek Borsa dergisi bu haftaki sayısında Kurtuluş'u mercek altına aldı. Kurtuluş'ta emlak fiyatları iki yılda yüzde 200 arttı. Talebin en fazla olduğu Kurtuluş Caddesi'nde sıfır satılık dairelerin fiyatı 600 bin YTL'ye çıkıyor. Dükkanların kiralık fiyatı is

Çanakkale'de köprü nereye yapılacak?

Çanakkale boğaz köprüsü Asya'da Sarıçay ile Avrupa kıtasında Kilitbahir arasında kurulacak. Çanakkale'ye boğaz köprüsü fikri, ilk kez 32 yıl önce 1975 yılında ortaya atıldı. 1984 yılında projeler hazırlanmaya başladı.

ABD'li bankalara 36 milyar dolarlık mortgage darbesi

Global mortgage krizinin ardından peş peşe zarar açıklayan ABD merkezli büyük uluslararası yatırım bankaları, son çeyreğin ardından yüzlerinin güleceği beklentisi içine girdi.

3. köprü çözüm mü çözümsüzlük mü?

Büyüklüğü, ekonomisi ve ülke nüfusunun yüzde 15'lik payı ile ayrı devlet kabul edebileceğimiz İstanbul'da 3'ncü köprüyü tartışıyoruz. 1.köprü; Boğaziçi 1973, 2.köprü; Fatih Sultan Mehmet 1988'den beri İstanbul'un iki yakasına hizmet veriyor.

Beko arazisi için kıran kırana yarış

Beko'nun 180 milyon dolara satışa çıkardığı Beylikdüzü'ndeki fabrika arazisine rekor sayıda başvuru oldu. Toplam 176 dönümlük arazi için 17 müşteri çıktı.

TOKİ'nin Ankara Turkuaz Vadisi kampanyası 30 Aralık‘a kadar uzatıldı

TOKİ'nin Garanti Bankası ile işbirliği yaparak 65 bin 602 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardığı Turkuaz Vadisi'ndeki 195 konutun kampanyası 30 Aralık'a kadar uzatıldı.

KİPTAŞ Küçükçekmece projesi bugün satışta

55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak KİPTAŞ Kayabaşı Konutları'nın başvuruları bugün başlıyor. Başvurular nereye yapılacak? Kampanyadan son detaylar!

ÇorluPark'ta örnek daire Aralık'ta görücüye çıkıyor

65 bin YTL'den başlayan fiyatlar satışa çıkarılan ÇorluPark'ta Aralık ayı sonunda örnek daire hazır.

7 milyar dolarlık dev gayrimenkule geldi!

Dünyanın er büyük ticari gayrimenkul şirketlerinden Goodman Türkiye pazarına girdi. İş bölgeleri, ofis bölgeleri, endüstriyel gayrimenkul, depo ve dağıtım merkezlerine sahip olan, bunları geliştiren ve yöneten entegre gayrimenkul grubu Goodman, İzmit'te 5

Kızılay Samsun'da emlak satacak

Türkiye Kızılay Derneği, Samsun merkez ilçe Büyükoymaca Köyü'nde bulunan kamp ve arsasını satmak üzere ihale açtı.

Tarihi Yarımada'da yıkım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Tedbir Müdürlüğünce, 2010 Avrupa Kültür Başkenti ilan edilen İstanbul'da özellikle tarihi yarımada üzerinde yer alan kaçak yapıların yıkımı devam ediyor.

3'ncü köprü piyangosu Boyalık'a vurdu

İstanbul Boğazı'na yapılması planlanan 3'üncü köprünün geçeceği muhtemel güzergâhlarla ilgili spekülasyonlar arsa fiyatlarını uçurdu. Fiyatlar beşe katlandı!

Alışveriş merkezlerinde kira kavgası kızışıyor!

Geçtiğimiz 1-2 yıl içinde açılan yeni alışveriş merkezlerine ödenen astronomik kiraları baz alan Profilo, Capitol, Agora (İzmir) gibi eski sayılabilecek alışveriş merkezleri, "Yeniler pahalı, biz ucuz kaldık", "Dolar düştü, koşullar değişti" gibi gerekçel

KİPTAŞ'ın yeni kampanyası 6 Aralık'ta!

KİPTAŞ'ın Küçükçekmece'de inşa edeceği, 55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak konut projesine başvurular 6 Aralık'ta başlayacak. Kampanya'da aylık faiz oranı ne? Kaç konut olacak? www.emlakkulisi.com farkıyla gelişmelerden haberdar olmak için tıkla

kiiralık daiireler Haberi

kiiralık daiireler

Bazı semtler vardır, hep revaçtadır. Emlak fiyatlarındaki gel-gitlerden çok fazla etkilenmezler. İstanbul'un en eski semtlerinden olan Kurtuluş da bunlardan biri.

Kurtuluş'un merkezi konumu dolayısıyla rağbet gördüğünü söyleyen Gencer Emlak'tan Murat Aydın, ''Burası Taksim, Nişantaşı, Şişli ve Mecidiyeköy'e çok yakın. Kurtuluş İstanbul'un merkezi. Ulaşım çok kolay, metro hemen yanı başınızda. Bu faktörler bölgenin rağbet görmesinin en önemli nedeni'' diyor. Murat Aydın, Kurtuluş'un hemen altında yer alan Dolapdere'de Bilgi Üniversitesi'nin açılmasından dolayı semtteki kiralık fiyatlarının fırladığını belirtiyor. Gencer, ''Bilgi Üniversitesi açıldıktan sonra öğrenciler Kurtuluş'a yerleşmeye başladı. 500 YTL olan kiralar bin YTL'ye çıktı'' diyor.

 

Arz yetersiz

Kurtuluş'un bulunduğu konumdan dolayı hep revaçta olduğunu...