28 / 03 / 2024

Kiler GYO faiz indirimi kampanyası detayları

Kiler GYO faiz indirimi kampanyası detayları

Kiler GYO faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya Referans Kartal Towers, Referans Kartal Kordonboyu projelerinde geçerli.

Kiler GYO 2019 yılı içim kar payı dağıtacak mı?

Kiler GYO 447 milyon 638 bin TL olarak gerçekleşen net dönem zararının ise geçmiş yıllar karlarından mahsup edilmesine ve bu hususlara ilişkin hazırlanan ekteki 2019 yılı Kar Dağıtım Tablosunun Genel Kurul'un bilgi ve onayına sunulmasına karar verdi.

Kiler GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Kiler GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal raporu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Kiler GYO yıl sonu Sapphire Rezidans revize değerleme raporu!

Kiler GYO portföyünde yer alan Sapphire Rezidans projesindeki 8 adet daireye ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 18 Mayıs tarihli 2019 yıl sonu revize değerleme raporu yayınlandı.

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim'in bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Kiler GYO'dan koronavirüs önlemi!    

Kiler GYO tarafından faaliyetlerde, şirkette çalışan personelin ve ailelerinin sağlık durumları, ayrıca çevresel yaşanabilecek riskler ile etkiler göz önünde bulundurularak, bir aksamanın söz konusu olmadığı açıklandı...

Kiler GYO, 2020 gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Kiler GYO, 2020 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar verdi.

Kiler GYO, Sapphire'deki 3 daireyi 58.8 milyon TL'ye sattı!

Kiler GYO, Sapphire'deki 3 bölümü 58 milyon 821 bin TL bedel üzerinden herhangi bir ıskonto yapılmadan Biskon Yapı A.Ş. ile Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanarak 13 milyon TL peşin olmak üzere, kalan ödemelerin 1 yıl vadeli olarak satılmasına karar verdi.

Kiler GYO deposunu 20 bin TL'ye 3 yıllığına kiraya verdi!

Kiler GYO, İstanbul İli,  Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 1.148 metrekare depo alanının Dönersan Döner Gıda San. ve Tic.A.Ş.'ne aylık kira bedeli  (17,42 TL/metrekare birim fiyatı 1.148 metrekare) 20 bin TL'ye 3 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verdi.

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2019 değerleme raporu!

Kağıthane İlçesi Emniyetevleri Mahallesi'nde bulunan Sapphire Projesinde Kiler GYO mülkeyetinde bulunan konutlar  ile ilgili Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Mustafa Kulu, Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin Oflaz'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Mustafa Kulu atandı. 

Kiler GYO Esenyurt'taki gayrimenkulünü 86 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Kiler GYO portföyünde yer alan Esenyurt'ta yer alan gayrimenkulünü Ege-Met Kağıtçılık'a aylık kira bedeli 86 bin 500 TL+KDV olmak üzere 1,5 yıl süreliğine kiraya veridi.

Kiler GYO Esenyurt'taki depolama alanını aylık 35 bin 640 TL'ye kiraya verdi!

Kiler GYO Esenyurt'ta yer alan 1.980 metrekare depo alanını Atılım Sağlık A.Ş.'ne aylık kira bedeli 35 bin 640 TL+KDV olmak üzere 5 yıl süreliğine kiraya verdi...

Kiler GYO 2019 yılı için Engin Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler GYO'nun 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Kiler GYO faiz indirimi kampanyası detayları Haberi

Kiler GYO faiz indirimi kampanyası detayları

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da bankaların yaptığı faiz indirimine tam destek verdi. 120 aya yüzde 0,98 vade farkı, peşin alımlarda yüzde 30'a varan indirim Referans Kartal Towers, Referans Kartal Kordonboyu ve hemen teslim olan Referans Güneşli projelerinde geçerli.

1- Referans Kartal Kordonboyu
Referans Kartal Kordonboyu projesi İstanbul'un Üsküdar Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 94 konut ve 11 ticari ünitenin yer aldığı proje sahil yoluna komşu, Adalar ve deniz manzaralı konumu ile göz dolduruyor. 120 aya yüzde 0,98 vade farkı, peşin alımlarda yüzde 30'a varan indirim imkanı sunulan projede  hamam, sauna, buhar odası ve fitness salonu bulunuyor.

2- Referans Kartal Towers
120 aya yüzde 0,98 vade farkı, peşin alımlarda yüzde 30'a varan indirim sunulan Referans Kartal Towers projesinde 1+1'den 5,5+1'e kadar konut tipleri...