16 / 04 / 2024

kiler gyo finansal durumu

kiler gyo finansal durumu

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

Kiler GYO 2021 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu!

Kiler GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Kiler GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Kiler GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Kiler GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Kiler GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Kiler GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Kiler GYO 2020 yılı 2. çeyrek faaliyet raporu!

Kiler GYO 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Kiler GYO 2020 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesi hususu Genel Kurul tarafından kabul edildi.

Kiler GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Kiler GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal raporu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim'in bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Kiler GYO 2019 yılı için Engin Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler GYO'nun 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Kiler GYO'dan bankaların faiz indirimine tam destek!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bankaların faiz oranı indirimine tam destek verdi. Kiler GYO'nun 3 projesinde 120 aya yüzde 0,98 vade farkı ve peşin alımlarda yüzde 30'a varan indirim yapılıyor... 

kiler gyo finansal durumu Haberi

kiler gyo finansal durumu


Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı.



Finansal tablolar için tıklayın


Faaliyet raporu için