20 / 04 / 2024

Kilis Müzesi 2015 inşaatı

Kilis Müzesi 2015 inşaatı

Yangında zarar gören Kilis Müzesi'nin çatısı onarılmaya başlandı. 7 Ağustos 2015 tarihinde Kilis Müzesi'nin çatısında işçiler izolasyon malzemesini kaynak yaparken çıkan yangında çatı kısmı tamamen yanmıştı.

Kilis müzesinin çatısı onarılıyor!

7 Ağustos 2015 tarihinde Kilis müzesinin çatısında işçiler izolasyon malzemesini kaynak yaparken çıkan yangında çatı kısmı tamamen yanmıştı. Müzenin çatısı onarılmaya başlandı.

Kilis Müzesi'nin çatısı onarılıyor!

Yangında zarar gören Kilis Müzesi'nin çatısı onarılmaya başlandı. 7 Ağustos 2015 tarihinde Kilis Müzesi'nin çatısında işçiler izolasyon malzemesini kaynak yaparken çıkan yangında çatı kısmı tamamen yanmıştı.

Kilis Müzesi'nin çatısı onarılmaya başlandı!

7 Ağustos 2015 tarihinde Kilis müzesinin çatısında işçiler izolasyon malzemesini kaynak yaparken çıkan yangında çatı kısmı tamamen yanmıştı. Yangında zarar gören Kilis müzesinin çatısı onarılmaya başlandı.

Ankara Kızılcahamam Kent Müzesi açıldı!

Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Kaymakamlığı’nın ortak çalışması ve Ajans desteği ile uygulanmakta olan “Kızılcahamam Kent Müzesi Teşhir ve Tanzim Projesi” kapsamında müze açılışı 16 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşti.

Sakıp Sabancı Kent Müzesi Mükemmellik Sertfikası'nı aldı!

Kentin kimliğinin tanıtımında önemli rol üstlenen Sakıp Sabancı Kent Müzesi ve Dilek Sabancı Sanat Galerisi, uluslararası bir turizm şirketi tarafından 2015 Yılı Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

Türkiye'nin ilk hamam kültürü müzesi açılıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü ve İstanbul Valiliği'nin işbirliği ile 2015 yılının başında restorasyonu tamamlanan II. Bayezid Hamam'ı "kültür mirası müzesi" olarak açılıyor.

Hacettepe Üniversitesi'ne Biyoçeşitlilik Müzesi!

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi Biyoçeşitlilik Müzesi yapım işi 24 Mart 2015 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkıyor. Söz konusu işe başlandıktan sonra müze 350 günde tamamlanacak.

Trabzon Kent Müzesi, 2015 sonunda tamamlanacak!

Eski Merkez Bankası binasının Kent Müzesi’ne dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalar ara verilmeden sürdürülüyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Kent Müzesi’nin 2015 sonu itibariyle tamamlanacağını kaydetti.

Truva Müzesi'nin inşaatı devam ediyor!

Çanakkale Savaşlarının 2015'teki 100. yıldönümü kutlamalara yetiştirilmesi planlanan Truva Müzesi'nin yapımı sürüyor. Çanakkale'ye 1 milyon turist getirilmesi hedefine önemli katkıda bulunacak olan müzenin 22 milyon TL'ye mal olacağı belirtildi.

Troya Müzesi 2015'ten önce açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla Troya Müzesi'nin 2015 yılından önce açılacağı bildirildi

Zeugma Mozaik Müzesi, ziyaretçi akınına uğradı!

''Dünyanın en büyük mozaik müzesi'' unvanına sahip Gaziantep'teki Zeugma Mozaik Müzesi, yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı

Pera Müzesi'nde Müzeler Haftası kutlanıyor!

Pera Müzesi 16-19 Mayıs tarihlerindeki Müzeler Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor

Akdeniz'in Ötesinin İnşası Sergisi Sanal Mimarlık Müzesi'nde açıldı!

Sanal Mimarlık Müzesi, Avrupa Birliği Komisyonu tarafından desteklenen “Akdeniz'in Ötesinin İnşası” başlıklı sanal sergisinde, Avrupalı inşaat firmalarının arşivlerinden bir seçkiyi bir araya getiriyor

Kilis Müzesi 2015 inşaatı Haberi

Kilis Müzesi 2015 inşaatı

Yangında zarar gören Kilis Müzesi'nin çatısı onarılmaya başlandı. 7 Ağustos 2015 tarihinde Kilis Müzesi'nin çatısında işçiler izolasyon malzemesini kaynak yaparken çıkan yangında çatı kısmı tamamen yanmıştı. 7 Aralık Mahallesi'nde, Neşet Efendi Konağı olarak bilinen tarihi mekanın içerisinde bulunan Kilis Müzesi'nin yangında tamamen yanan çatının kış öncesi yapılmasına başlandı. İlk etapta, çatının geçici olarak yağmura karşı kapatılacağı, yaz aylarında çatının aslına uygun olarak izolasyonun yapılacağı...