10 / 05 / 2024

kilis toki projesi

kilis toki projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 37 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Kilis Merkez 515 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi 515 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kilis Deveciler 515 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi 515 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den '3 yıllık TOKİ projesi yeni diye sunuldu' başlıklı haberler için flaş açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, "3 yıllık TOKİ projesi, yeni diye sunuldu" başlığıyla sunulan haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydederek flaş bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

TOKİ Kilis İlk Evim kuraları çekildi! Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kilis'te hayata geçirilecek konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022...

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

10 soruda Tokat Pazar TOKİ projesi!

TOKİ'nin Tokat projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Tokat Pazar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Tokat Pazar TOKİ'ye nasıl başvurulur? Tokat Pazar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Çat TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Çat projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Çat TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Çat TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Diyarbakır Kayapınar TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kayapınar projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kayapınar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kayapınar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kayapınar 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Kilis Merkez’de 550 ucuz sosyal konut!

Çok konuşulan, cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi başvuruları başladı. Peki, TOKİ 2022 Kilis Merkez Sosyal Konut Projesi detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

Antalya İbradı'ya TOKİ projesi geliyor! Aylık 2280 TL'ye ev sahibi olun...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Antalya İbradı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya İbradı 2022 fiyatı ne kadar?

kilis toki projesi Haberi

kilis toki projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 37 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı projesi kuralı satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Son başvuru tarihinin 15 Nisan 2022 olarak belirlendiği TOKİ Kilis Merkez Tahtalı projesindeki konutların kura çekilişi 22 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Kilis projesinde fiyatlar ne kadar? İşte detaylar...

Kilis TOKİ 2022 projesinde en düşük konut bedeli 260 bin 691 TL olarak belirlenirken, en yüksek konut bedeli 397 bin 460 TL olarak belirlendi.

180 ay vadeyle konut sahibi olunabilen TOKİ Kilis Merkez projesi için ödenecek taksit bedelleri 1086 liradan başlıyor, 1656 liraya kadar yükseliyor.

Vade süresinin 180 ay...