19 / 04 / 2024

kip

kip

Tartışılmadan; partiler, belediye meclisleri kararlarını açıklamadan ihaleye çıkılırsa ben ne yapacağımı biliyorum! Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, 2011 seçimlerinde açıkladığı ‘İstanbul Kanal Projesi’ (KİP) dosyasının hazırlandığı anlaşılıyor

KİP yeni mağazasını Antalya'da açtı!

Günümüz modern erkeğinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan koleksiyonları ve geleceğe dönük yüzü ile çizgisini yıllardır koruyan KİP, yeni mağazası ile MarkAntalya AVM’de Antalyalılarla buluştu.

Kiracıları zor durumda bırakacak karar: Yüzde 25 sınırı kalkıyor mu?

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54. Hukuk Dairesi, konut kiralarındaki kira artış oranı üst sınırının yüzde 25 olarak uygulanmasının 'adil' olmadığına hükmetti. Bu kararın ardından Avukat Özgür Kip kararı değerlendirdi. Peki Yüzde 25 sınırı kalkıyor mu?

Kiptaş Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Kiptaş Geri Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaaddin Taşkın ve Fırat Kip ortaklığında kuruldu.

Etik Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Etik Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Can Kip tarafından açıldı.

KİP Batman ve Sivas’ta mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen erkek moda markaları arasında yer alan KİP, mağazalaşma hamlesinin önemli adımlarından birisi olarak Batman ve Sivas’ta iki yeni mağaza açtı.

RAMSEY ve KİP’ten Ordu'ya yeni mağaza!

RAMSEY ve KİP’i bünyesinde barındıran Gürmen Group, Karadeniz’in en gözde şehirlerinden Ordu’da 2006'da açtığı mağazasını yeniledi.

Kip Mobilya ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kip Mobilya ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fırat Kip tarafından 160 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

KİP yeni mağazasını Antalya'da açtı!

Günümüz modern erkeğinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan koleksiyonları ve geleceğe dönük yüzü ile çizgisini yıllardır koruyan KİP, yeni mağazası ile MarkAntalya AVM’de Antalyalılarla buluştu.

Ankara'da kalker ocağı projesi için toplantı düzenlenecek!

Ankara İli, Çubuk İlçesi, İkipınar Mahallesi civarında bulunan 68665 ruhsat'numaralı sahada "Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi" projesi planlanmaktadır. Halkın katılım toplantısı 27 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek.

KİP, 2012'de 125 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

5 yıl içinde 150 milyon TL ciro hedefleyen erkek giyimin öncü markası KİP Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan “Kuzey Afrika, Rusya ve Balkan ülkeleri hedef bölgeler” dedi

Gürmen Grup 150 KİP mağazası açacak!

Gürmen Group bünyesinde faaliyet gösteren erkek giyim markası Kip, Ortadoğuda yeni marka yüzü Kenan İmirzalıoğlu ile marka açılımı yapacak

kip Haberi

kip

Başbakan Erdoğan’ın, 2011 seçimlerinde açıkladığı ‘İstanbul Kanal Projesi’ (KİP) dosyasının hazırlandığı anlaşılıyor. Büyük altyapı projelerini yürüten Sayın Binali Yıldırım, ‘Kanal İstanbul’da çalışmaların sona yaklaştığını, son değerlendirmeler yapıldıktan sonra yapım aşamasına geçileceğini, projenin Lozan’la veya Montrö’yle çelişen bir yanının bulunmadığını’ söyledi. (9 Ekim, AA) 


Cumartesi günü de Başbakan Erdoğan Kayışdağ’da, yeni otobüslerin hizmete girmesi töreninde yaptığı konuşmada, ‘şimdi dev proje Kanal İstanbul’un ihalesine hazırlandıklarını ve 2017 yılı sonuna kadar onu da bitirmenin gayreti içinde olduklarını’ açıkladı. (http:// www.akparti.org.tr/ site/haberler/) 


Seçimlerden beri, Kanal İstanbul Projesi’ni (KİP) gerçekleştirme kararının verilip verilmediği haberini bekliyordum. İncelemelerin bittiği ve KİP’in ihale dosyasının hazırlandığı yetkililerce açıklandı. 


Herkes ne yapacağını şimdi düşünmelidir! Bilimsel çevrelerden, KİP’in olabilirliği üzerine, iki üniversite öğretim üyesi dışında, fazla ses çıkmadı. Hacettepe Üniversitesi’nden Cemal Saydam’ın ve...