19 / 04 / 2024

KİP, 2012'de 125 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

 KİP, 2012'de 125 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

5 yıl içinde 150 milyon TL ciro hedefleyen erkek giyimin öncü markası KİP Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan “Kuzey Afrika, Rusya ve Balkan ülkeleri hedef bölgeler” dedi



Yatırımlarını büyüten ve 2012 yılına yeni projelerle giren KİP, kısa süre önce hazırlanan özel ve sınırlı sayıda üretilen Kenan İmirzalıoğlu by KİP koleksiyonunu da Safranbolu’daki fabrikasında ilk kez basınla paylaştı. Toplantıya KİP Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan’ın yanı sıra KİP Marka Elçisi Kenan İmirzalıoğlu da katıldı. Hüseyin Doğan burada yaptığı konuşmada, KİP’in mağaza, corner, GG Store ve franchise’larla birlikte, yurt içinde 48 ilde, 100 adet satış noktası bulunduğunu ifade etti. 2012 yılında 125 satış noktasına, 750 bin adet de satışa ulaşmayı hedeflediklerine işaret eden Doğan “5 yıl içerisinde uzun soluklu yatırımlarımızla 350 satış noktasında, 1.5 milyon satış adedi ve yaklaşık 150 milyon TL ciroya ulaşmayı planlıyoruz” dedi. Doğan bu yılın ilk 5 ayında yüzde 45 büyüme yakaladıklarına dikkat çekti.


Doğan, KİP’in Kazakistan’da 3, Azerbaycan, Kıbrıs, Irak ve Ukrayna olmak üzere yurt dışında 7 satış noktası bulunduğunu kaydederek, “Ortadoğu ülkeleri, Kuzey Afrika, Rusya ve Balkan ülkeleri KİP markamız için ilk planda hedeflenen bölgeler” dedi. KİP markasının da üretiminin yapıldığı Gürmen Group’un Safranbolu, Araç ve Kastamonu fabrikalarında, yıllık 500 bin adet takım elbise ve 500 bin adet gömlek üretiliyor. Toplamda 1.625 kişinin görev yaptığı fabrikalarda çalışanların yüzde 70’i kadın. 


Hüseyin Doğan “Bu yıl Kenan İmirzalıoğlu by KİP koleksiyonumuz ile atılım gerçekleştirdik. Koleksiyondaki gömlekler, satışa çıktığı andan itibaren yoğun talep görüyor. Kenan İmirzalıoğlu by KİP koleksiyonu için ciddi bir yatırım yaparak kumaşından, dikim tekniğine kadar yeni bir konsept ortaya koyduk. Marka elçimiz Kenan İmirzalıoğlu ile yakaladığımız sinerji ile bu yaz önemli başarılar elde edeceğiz” dedi. Kenan İmirzalıoğlu’nun giyim tarzı ve beğendiği detaylardan ilham alınarak hazırlanan ‘Kenan İmirzalıoğlu by KİP’ koleksiyonu, çok özel kumaşlarla ve sınırlı sayıda üretiliyor. KİP Marka Elçisi Kenan İmirzalıoğlu “Birçok ürünün marka yüzü olabilirsiniz, kamuoyunda o ürünle yan yana anılabilirsiniz ama Kenan İmirzalıoğlu by KİP gibi sizin adınızı taşıyan böyle başarılı bir koleksiyon üretiliyorsa bu, firmanın size gösterdiği özeni ve güveni belli eder. Bu da benim için çok değerli” dedi.

Star


Geri Dön