25 / 04 / 2024

KİPTAŞ 5 gayrimenkul müzayedesi

KİPTAŞ 5 gayrimenkul müzayedesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi'ni gerçekleştirdi. Peki KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul'daki muhtelif alanlarda konumlanan 26 dükkan ve 6 arsayla, İGDAŞ mülkiyetinde bulunan taşınmazları 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde satıyor. KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi bugün gerçekleştiriliyor.

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, İstanbul’da muhtelif alanlarda yer alan 26 dükkan ve 6 arsayla, İGDAŞ’ın mülkiyetindeki gayrimenkulleri 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde açık artırmayla satışa çıkarıyor. 

KİPTAŞ 26 dükkan ve 6 arsayı, İGDAŞ 1 bina ve 1 arsayı satıyor!

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi 23 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek. Müzayede de KİPTAŞ bünyesinde bulunan 26 dükkan ve 6 arsa, İGDAŞ bünyesindeki 1 bina ve 1 arsa satılacak.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Işık tarafından kuruldu.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

BİM'de Vivo cep telefonu 3 bin 499 TL'ye, set üstü bulaşık makinesi 5 bin 99 TL'ye satılacak!

BİM'in 15 Eylül kataloğu yayımlandı. Katalogda Vivo cep telefonu 3 bin 499 TL'ye, set üstü bulaşık makinesi 5 bin 99 TL'ye satılacağı açıklandı. İşte aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

O il için korkutan uyarı geldi! Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerde binlerce kişi hayatını kaybetmiş ve 11 ilde büyük yıkımlare meydana gelmişti. Deprem için korkutan uyarılar gelmeye devam ederken en son uyarı o il için geldi. Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaylı tarafından kuruldu.

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

Almanya'da yaklaşık 36 milyon gayrimenkul için emlak vergisi beyannamesi zorunlu oldu! 25 bin avroya kadar cezası var!

Almanya'da yeni emlak vergisi (Grundsteuererklärung) değerlendirmesi çerçevesinde yaklaşık 36 milyon gayrimenkulün senelik vergi oranlarının yeniden tespiti için tüm emlak sahiplerinin 31 Ekim 2022 tarihine kadar beyannamelerini maliyeye yollaması gerekli. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ 5 gayrimenkul müzayedesi Haberi

KİPTAŞ 5 gayrimenkul müzayedesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi'ni gerçekleştirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; müzayede kapsamında KİPTAŞ tarafından İstanbul'daki muhtelif alanlarda konumlanan 26 dükkan ve 6 arsanın yanı sıra İGDAŞ mülkiyetine ait olan gayrimenkuller satışa çıkarıldı.

İstanbul Zeytinburnu'nda konumlanan KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Binası'nda gerçekleştirilen açık artırmanın ilk oturumunda İGDAŞ'a ait iki taşınmaz satışa sunuldu. Satışa sunulan gayrimenkullerin toplam bedeli 790 milyon Türk Lriası'nı geçiyor. 

Müzayedede; İGDAŞ'ın, Merter'de bulunan eski hizmet binası ve arsası, ismi belirtilmeyen bir inşaat şirketine, 147 milyon 174 bin 933 Türk Lirası'na satıldı.

147 milyon 174 bin 933 Türk Lirası tutarındaki teklifi aşan teklif olmaması sebebiyle eski hizmeti binası ve arsasını şirket aldı. 

Diğer taraftan İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Üsküdar ilçesindeki, İGDAŞ'ın 29 bin 665 metrekare büyüklüğe sahip Ünalan...