19 / 04 / 2024

kiptaş istanbul yeni proje

kiptaş istanbul yeni proje

KİPTAŞ, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir proje inşa edecek. Proje kriterlerinin belirlenmesi için başlatılan anket 17 Mayıs'ta sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projenin çok yakında açıklanacağını belirtti.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kala, adının ne olacağı da merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak.

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı üzerinde 11 saat uçmak yasak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün resmi açılışını yapacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nın içinde olduğu büyük bir alan üzerinde bugün 11 saatliğine uçuş yasağı getirildi...

İstanbul Yeni Havalimanı'da tarihi açılış öncesi son görüntüler!

Dünyanın sıfırdan inşa edilen en büyük havalimanı unvanına sahip İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışı bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı güzergâhındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul Yeni Havalimanı, güzergâhındaki emlak fiyatları yükselişe geçti. Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi’nde bu yılın 7 aylık döneminde metrekare satış fiyatları yüzde 116 yükseliş kaydetti. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletme sertifikası İGA'ya verildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletme sertifikasının İGA'ya teslim edildiğini söyledi. 4 Temmuz'da başlayan sürecin tamamlandığını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel ekranları kullanılacak!

Yarın hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel City'de üretilen uçuş bilgilendirme ekranları kullanılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı anma pulu yarın satışa sunulacak!

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), yarın "İstanbul Yeni Havalimanı" konulu anma pulunu satışa sunacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı yarın açılıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazı, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'na yurtdışından teklif!

Yeni Havalimanı’nı inşa eden ve işletmesini yapacak İGA'nın ortaklarından Cemal Kalyoncu, yarın açılacak havalimanıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kadri Samsunlu 7 soruda İstanbul Yeni Havalimanı'nı anlattı!

İstanbul Grand Airport (İGA) firmasının CEO'su Kadri Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı. Samsunlu, "Yaptığımız işleri sözleşme ve kanunlar çerçevesinde yapıyoruz" dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı rakiplerinin önünde!

Açılışına son 2 gün kalan Türkiye'nin en yeni mega projesi İstanbul Yeni Havalimanı, sahip olduğu özellikleri ile rakiplerinin önünde yer alıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına doğru!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kaldı. 29 Ekim Pazartesi günü yapılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış törenine çok sayıda devlet başkanı katılacak.

kiptaş istanbul yeni proje Haberi

kiptaş istanbul yeni proje

İstanbul Büyükşehir Belediye iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir proje inşa edecek. Projenin hazırlıkları için düğmeye basıldı. 

KİPTAŞ'ın İstanbul'daki yeni projesi geçtiğimiz ay sonu KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından müjdelenmişti. Ali Kurt, yaptığı açıklamada, "1 Mayıs’ta başlayacak anketle Anadolu yakasındaki yeni projemizin kriterlerini birlikte belirleyeceğiz" demişti. Proje kriterlerinin belirlenmesi için başlatılan anket 17 Mayıs'ta sona erdi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, dün İstanbul projesiyle ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Ali Kurt, şunları söyledi:

"KİPTAŞ olarak ödenebilir koşullarda tasarım odaklı, özgün projeler üreterek herkes için iyi yaşam sunmak en önemli hedefimiz. Projelerimizi İstanbulluların görüşleri ile şekillendirmeye devam ediyoruz.

Anadolu Yakası’ndaki yeni #SosyalKonut projemizi çok yakında açıklayacağız."

Ali Kurt, paylaşımında anketle ilgili bir videoda yayınladı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen İstanbul'daki yeni projesi için...