28 / 03 / 2024

kiptaş silivri projesi

kiptaş silivri projesi

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "Bugün kurada ismi çıkmayan vatandaşlarımız üzülmesin. Silivri Konutları’nın 2. etabı için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ramazan Bayramı’na kadar 2. etabımızın detaylarını paylaşacağız" dedi...

KİPTAŞ Silivri projesine metro gelecek!

KİPTAŞ Silivri projesine metro hattı geliyor. İBB KİPTAŞ’ın konut projesi için Büyükçekmece- Silivri metro hattının güzergâhını değiştirecek.

KİPTAŞ Silivri projesi başlıyor!

KİPTAŞ'ın Silivri Pirimehmetpaşa Mahallesi'nde dar gelirli vatandaşlar için yapmayı planladığı "sosyal konut projesine" ilişkin imar değişikliğini onayladı. 2 bin konutluk proje için düğmeye basıldı. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a ucuz konutlu projeler geliyor!

Bugüne kadar 75 bin konuta imza atan KİPTAŞ, İstanbul'a ucuz konutlu projeler inşa edecek. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım gelecek yatırımları hakkında açıklamalar yaptı.

İBB'nin 'Silivri 8 kat imar' açıklamasına Esra Boğazlıyan'dan yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri KİPTAŞ arazisi imar durumu hakkında açıklama yaptı. İBB, araziye 12 katlı binalar yapılmasıın söz konusu olmadığını, yapılacak projenin  6-8 kat olmasını planlandığını açıkladı. 

İBB'den 'Silivri’de tarlaya 12 kat imar' haberine yanıt!

İBB'den "Silivri’de ekili tarlaya 12 kat imar" haberine yanıt geldi. İBB, "12 katlı binalar yapılması söz konusu değil. 6-8 kat yapılacak" şeklinde açıklama yaptı.

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 projesi ile ilgili detaylar...

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları yarın çekiliyor!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Sosyal Konut Projesi dahilinde daire belirleme için kura tarihi belli oldu. 1.396 adet konutun kurası yarın çekilecek.

KİPTAŞ Silivri 4.Etap kura sonucu 18.12.2021!

KİPTAŞ Silivri 4.Etap kura sonucu 18.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Silivri 4.Etap kura sonucu 18.12.2021 ve proje detayları...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta çalışmalar tamamlanıyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta fiziki gerçekleşme yüzde 74'e ulaştı!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta son durum ne?

13 Haziran 2020'de temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son aşamaya gelindi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta fiziki gerçekleşme yüzde 61'e ulaştı!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki (İBB) iştiraki KİPTAŞ hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 61'e ulaştı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projede imalat çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda sevindiren gelişme!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaat çalışmalarında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, projeyle ilgili son gelişmeleri aktardı...

kiptaş silivri projesi Haberi

kiptaş silivri projesi

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinin kura çekilişi bugün Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi'nde noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekilişine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Eyüp Karahan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım katıldı.

İsmet Yıldırım: Kurada çıkmayanlar üzülmesin, 2. Etap geliyor

Kura çekiliş töreni öncesinde konuşma yapan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; "Kurulduğumuz günden bugüne dek halkımıza sosyal konutlar sunmaya devam ediyoruz. Her projemize halkımızın ilgisi çok yoğun oluyor. Silivri Konutları projemize de 6 kat talep geldi. Bugün kurada ismi çıkmayan vatandaşlarımız üzülmesin. Silivri Konutları’nın 2. etabı için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ramazan Bayramı’na kadar 2. etabımızın detaylarını paylaşacağız. Bu dönemde 10 bin konut hedefimiz vardı, son projelerimizle birlikte bu hedefimizi yakaladık. Önümüzdeki dönem için şimdiden yeni hedefler koymaya başladık. Kurada ismi açıklanan...