18 / 04 / 2024

KİPTAŞ Silivri Konutları 2. Etap geliyor!

KİPTAŞ Silivri Konutları 2. Etap geliyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "Bugün kurada ismi çıkmayan vatandaşlarımız üzülmesin. Silivri Konutları’nın 2. etabı için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ramazan Bayramı’na kadar 2. etabımızın detaylarını paylaşacağız" dedi...



KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinin kura çekilişi bugün Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi'nde noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekilişine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Eyüp Karahan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım katıldı.

İsmet Yıldırım: Kurada çıkmayanlar üzülmesin, 2. Etap geliyor

Kura çekiliş töreni öncesinde konuşma yapan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; "Kurulduğumuz günden bugüne dek halkımıza sosyal konutlar sunmaya devam ediyoruz. Her projemize halkımızın ilgisi çok yoğun oluyor. Silivri Konutları projemize de 6 kat talep geldi. Bugün kurada ismi çıkmayan vatandaşlarımız üzülmesin. Silivri Konutları’nın 2. etabı için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ramazan Bayramı’na kadar 2. etabımızın detaylarını paylaşacağız. Bu dönemde 10 bin konut hedefimiz vardı, son projelerimizle birlikte bu hedefimizi yakaladık. Önümüzdeki dönem için şimdiden yeni hedefler koymaya başladık. Kurada ismi açıklanan ailelere konutları şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandu.

195 bin TL'ye 2+1 daire

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesi 173 bin 606 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 1.508 konut yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede 92 metrekare 2+1 daireler 195 bin TL, 112 metrekare 3+1 daireler ise 215 bin TL olarak belirlendi. 

30 soruda KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap!
 

Web: http://www.kiptas.istanbul/tr


Geri Dön