19 / 04 / 2024

kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyatlar

kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyatlar

Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. Peki Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri'nde yüzde 30 indirim fırsatı!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve yaşamın başladığı Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri projelerinde hemen teslim evlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı ve 60 aya varan vade imkanı sunuluyor...

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası!

KİPTAŞ projesi olan Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası başladı.Kampanya kapsamında satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor...

KİPTAŞ'tan oturuma hazır 4 projede avantajlı kampanya!

KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı....

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ'ın Yeşilce Aydos, 5. Levent, 5. Levent Güzeltepe, Başakkent Gölet, Referans Bahçeşehir, Venezia, Locamahal, Vaditepe Gölevleri ve Lal Bahçe projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelerin detayları...

İzmir Larissa Gölevleri fiyatları 155 bin TL'den başlıyor!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Larissa Gölevleri projesinde daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinat, 60 ay sıfır faiz!

Vaditepe Kiptaş Konutları için yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 3+1'lerde 583 bin TL'den başlıyor...

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin modern projesi Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

KİPTAŞ Vaditepe 2. etap teslimleri başlıyor!

Bahçeşehir'de KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Vaditepe'de 2. etap teslimleri başlıyor. Projedeki konutların alanları 118 metrekare ile 340 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Kiptaş Vaditepe 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Vaditepe 2. Etap'ta yer alan 1.100 adet konut için daire belirleme kurası çekilecek. İkitelli Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek kura satışları noter huzurunda yapılacak. Peki Kiptaş Vaditepe 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyatlar Haberi

kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyatlar

Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir Konutları 18 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.


Banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sağlanan Vaditepe Gölevleri İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede 357 adet daire ve 52 adet ticari birim yer alıyor.


Mini golf, kapalı havuz, oyun alanları, bay-bayan fitness salonu, spor sahaları, yürüyüş yolları gibi ortak kullanım alanları bulunan Kiptaş Vaditepe Gölevleri 100 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Vaditepe Gölevleri Başakşehir projesi TEM Otoyolu'nun başında, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, 3 Köprü ve 3. Havalimanı güzergahına yakın bir bölgede, Marmaray ve metro hattının yanında hayata geçiriliyor.


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn...