19 / 04 / 2024

Kıra Dağı tüneli

Kıra Dağı tüneli

Cevzet Soysal 'ın işkence sonrası öldürülüp gömüldüğü Beşiri kırsalındaki Kıra Dağı 'na tünel projesi iddiası dikkatleri çekti. Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Kızılcahamam Tüneli açılıyor!

7.4 milyon lira tasarruf sağlanması hedeflenen Kızılcahamam Tüneli'nin açılışı gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu...

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kızılcahamam Tüneli Eylül'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Kahramankazan yolunun en kısa zamada Ankaralıların hizmetine sunulacağını belirterek, Kızılcahamam Tüneli'nin de Eylül'de faaliyete geçeceğini söyledi.

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

Kop Dağı Tüneli inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Kop Dağı Tüneli inşaatının tamamlanma tarihi ve projede çalışan işçilerin maaş ödemelerinde yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Büyük İstanbul Tüneli ve Kanal İstanbul'da projeler tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ve Kanal İstanbul'un projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını söyledi.

İstanbul'un 2 önemli karayolu tüneli 2019'da açılacak!

İBB’nin 23 milyar 800 milyon liralık 2019 Yılı Bütçesini Meclise sunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “2019'da 2 önemli karayolu tüneli hizmete açılacak" dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni 2019'da yapmak istiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli hakkında açıklama yaptı. Turhan, "6,5 milyon insan bu yeni projeden faydalanacak. Proje çalışmaları da son aşamaya geldi. Bunu da 2019 içerisinde, yap-işlet-devret modeliyle tesis etmek istiyoruz." dedi...

Zigana Tüneli 2021 yılında hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Zigana Tüneli’nde çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade ederek, hedeflerinin 2020 yılında ışığı görmek ve 2021 yılında da tüneli hizmete açmak olduğunu dile getirdi. 

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin sunumu 3 Ekim'de!

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM) ‘3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin en kapsamlı sunumunu 3-6 Ekim’de İstanbul’da yapacak. 

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde zemin etüdü çalışmaları başladı!

İstanbul'da günde 6,5 milyon kişinin kullanması planlanan hem karayolu hem demiryolu geçişleri bulunacak Büyük İstanbul Tüneli için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Kıra Dağı tüneli Haberi

Kıra Dağı tüneli
Konuyla ilgili açıklama yapan Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, henüz böyle bir projenin çizilmediğini  ancak zihinlerinde böyle bir projenin olduğunu söyledi. Eğer proje hayata geçerse, Batman-Beşiri -Kurtalan arasındaki mevcut yola beton asfalt döşeme çalışması yapılarak Kıra Dağı'na tünel açılacak. Şayet, tünel için çalışmalar yapılırsa Soysal'ın gömüldüğü yerin bulunmasının daha da zorlaşacağına dikkat...