20 / 04 / 2024

kira garantili konut projeleri 2018

kira garantili konut projeleri 2018

Bayramda satış ofislerinin kapılarını ziyaretçilerine açık tutan inşaat firmalarından kimi özel okula gönderiyor, kimi teknolojik ürün hediye ediyor, kimi is kira garantisi sunuyor.

İstanbul'un nüfusu 2023'te yüzde 1.6 oranında azaldı: Satılık ve kiralık ev fiyatları göçü artırdı!

Türkiye’nin nüfusu 2023'te yerinde saydı ve yalnızca yüzde 0.01 artarken, İstanbul'un nüfusu 2023'te yüzde 1.6 oranında azaldı. Megakentteki bu azalmada kira ve konut fiyatlarının etkili olduğu belirtiliyor. İşte ayrıntılar..

Kira ve konut fiyatlarındaki artış yüzde 14.3! Türkiye ekonomisindeki en önemli sorun ne? 

Türkiye ekonomisinde yaşanan hareketlilikler birçok kaleme zam olarak yansıyor. Peki Türkiye ekonomisindeki en önemli sorun ne? İşte Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun konu ile ilgili o paylaşımı ve gelen yorumlar...

MülkPay Sistemi ile gayrimenkule erişim kolaylaşacak!

İnşaat sektörünün İzmir’deki güçlü temsilcileri arasında yer alan Sirius Yapı, Türkiye'de ilk defa hayata geçirdiği paylaşımlı mülkiyet sistemi MülkPay ile kira garantili, tapulu ve uygun fiyatlı konut yatırımı imkanı sunuyor.

'Konut politikaları, toplumsal ihtiyaca göre oluşturulmalı'!

Konut ve kira fiyatlarının artması barınma krizini tetikledi. Bu kapsamda uzman isimler kira ve konut edinme alanında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri peşe peşe sıralandı. İşte o çözüm önerileri...

KYK'ya kiralanan bazı yurtlar, 'kira garantili' denilerek satılıyor!

Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı bazı yurtların emlak sitelerinde “kira garantili KYK yurdu” denilerek satışa sunulduğu belirlendi. İşte ayrıntılar...

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Sirius Florida'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünü yeni bir yatırım modeliyle hareketlendirmeyi hedefleyen Sirius Yapı, uygun ödeme koşullarıyla ortak tapulu, kira garantili bir yatırım fırsatı için düğmeye bastı.

Konut sahipleri dikkat! Bunu yapan kiracısını evden çıkaramayacak!

Son zamanlarda artan konut fiyatları ve kira bedelleri, konut sahipleri ve kiracılar arasında gerginliğe sebep oldu. Konut sahipleri kiracıları konuttan çıkarmakta zorlanırken, dikkat etmeleri gereken bazı noktalar bulunuyor.

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

Gayrimenkul sertifikası konut sektörüne merhem olacak! Hem konut alımı hem de kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu hem kentsel dönüşüm hem de fahiş kira ve konut fiyatları üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ise tekrar gündeme gelen gayrimenkul sertifikasının konut sektörü için merhem olması bekleniyor.

Kira fiyatları vatandaşın belini büktü: Şehirden köye göç başladı! 

Son dönemde artan kira ve konut fiyatları vatandaşları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Öyle ki çoğu yurttaş kirasını ödemekte zorlandığı için kırsal yerlere göç etmeye başladı. 

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

kira garantili konut projeleri 2018 Haberi

kira garantili konut projeleri 2018

Müteahhitlerin 15 Mayıs tarihinde başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası satışları hareketlendirdi. 100’den fazla firmanın katıldığı kampanyada 1 ayda 8 milyar TL’lik satış hacmine ulaşıldı. Toplu indirim kampanyasının yanı sıra inşaatçılar bireysel olarak da dikkat çekici kampanyalar yapıyor. Gazete Habertürk'ten Erdem Aktürk'ün haberine göre Bayramda satış ofislerinin kapılarını ziyaretçilerine açık tutan firmalardan kimi özel okula gönderiyor, kimi teknolojik ürün hediye ediyor, kimi is kira garantisi sunuyor.

Toplu indirim kampanyasının yanında bireysel kampanyalar da düzenleyen bazı firmalar şu şekilde:


4 PROJEDE KİRA GARANTİSİ

DAP Yapı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasıyla birlikte İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence’ta hemen tapu ve 1 yıl kira garantisi imkanı sunuyor. Şirket, 40 ay senetle de konut sahibi yapıyor.

Web: