26 / 04 / 2024

Kira tahsilatı problemi

Kira tahsilatı problemi

Coldwell Banker Türkiye ve Kredi Kayıt Bürosu’nun finansal hizmet platformu Findeks’in ortak işbirliği “kira tahsilatı” problemini sona erdiriyor. Arda, ev sahiplerinin artık güvenilir kiracıyı kredi notundan tanıyabileceği devrin başladığını söylüyor.

Meral Akşener'dan kira artışlarına tepki: Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor" dedi.

Panora AVM 2021'de 62.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Panora AVM'nin yıllık kira değeri 51 milyon 985 bin TL + KDV olarak belirlendi. AVM'nin kira tahsilatı belirtilen ekspertiz değerinin yaklaşık yüzde 20 üzerinde, 62 milyon 502 bin TL tutarında gerçekleşmiştir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tam kapanmada kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tam kapanma döneminde kent genelinde yapılacak yardımları açıkladı. Aktaş bu dönemde kiracılardan kira tahsilatı yapılmayacağını dile getirdi. 

Konya Meram Belediyesi pandemi döneminde esnaftan kira almadı! 

Pandemi süresi boyunca 15 milyon TL yardım yapan Konya Meram Belediyesi, bu süre zarfında esnaftan kira tahsilatı da yapmadı.

Alışveriş merkezlerinde kira tahsilatı takvimi yeniden düzenlendi!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezlerinin durumunu değerlendirdi...

AVM yönetimleri ve markaların kira problemi çözülecek!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden (AYD), AVM yönetimleri ile markalar arasında bir süredir devam eden kira tartışmalarına yönelik bir açıklama geldi.

Ev sahipleri kiracıyı kredi notundan tanıyacak!

Coldwell Banker Türkiye ve Kredi Kayıt Bürosu’nun finansal hizmet platformu Findeks’in ortak işbirliği “kira tahsilatı” problemini sona erdiriyor. Arda, ev sahiplerinin artık güvenilir kiracıyı kredi notundan tanıyabileceği devrin başladığını söylüyor.

Kira tahsilatı sorunu kredi notuyla çözülecek!

Coldwell Banker Türkiye’nin Kredi Kayıt Bürosu’nun finansal Hizmet platformu Findeks ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle gayrimenkul sahiplerinin en büyük problemi olan “kira tahsilatı” sorunu geride kalıyor.

Kira gelir vergisinde kiraya ilişkin tahsilatın belgelendirilmesi!

Kira gelirine konu mal ve haklar, Gelir Vergisi Kanununun 70 inci maddesinde tanımlanıyor. Bu mal ve hakların kiralamalarından elde edilen gelirlerin vergilendirilmesinde kiraya ilişkin tahsilatın belgelendirilmesi gerekiyor...

Vakıf GYO'nun kira geliri yüzde 5.22 arttı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2010 yılında ekonomik durgunluğa rağmen kira gelirleri bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5.22 artarak 3.819.361 TL"ye ulaştı

Varyap Meridian'da en pahalı kira 7 bin 500 Euro olacak!

İstanbul' da kira fiyatı ile en pahalı daire olacak projenin dışında yaşamın başladığı diğer rezidans projelerindeki kiralar ise değişkenlik gösteriyor...

Haşimişcan İş Merkezi Aralık 2010 kira listesi açıklandı

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Haşimişcan İş Merkezi'nin Aralık 2010 kira listesini açıkladı

Obaköy İş Merkezi Aralık 2010 kira listesi açıklandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Obaköy İş Merkezi'nin Aralık 2010 kira listesini açıkladı

Kira tahsilatı problemi Haberi

Kira tahsilatı problemi

Ev sahipleri evlerini kiraya verirken en çok kiranın düzenli ödenmesi konusunda sorun yaşıyor. Coldwell Banker Türkiye ise Kredi Kayıt Bürosu’nun finansal hizmet platformu Findeks ile yaptığı işbirliği ile bu duruma çözüm getiriyor. Ev kiralarken kiracının ödemelerine sadık biri olup olmadığını anlamanın bu sayede kolaylaşacağını dile getiren Coldwell Banker Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda, Findeks ile yapılan işbirliği kapsamında ev sahipleri kiracının Findeks Risk Raporu ve Findeks Kredi Notu’nu sorgulayabileceğini ve kişilerin daha önceki borçlarını düzenli ödeyip ödemediği bilgisine ulaşabileceğini söylüyor.

Büyükşehirlerde güven sorunu çözülüyor

Kira tahsilatı problemini çözüme kavuşturan Coldwell Banker ve Findeks işbirliği ev sahiplerinin güvenilir ve nitelikli kiracı bulmasına yardımcı oluyor. Coldwell Banker Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda, “Ev sahipleri kiraya verdikleri gayrimenkullerinden düzenli gelir...