25 / 04 / 2024

kira yardımı belgeler

kira yardımı belgeler

Kentsel dönüşüm yasası kapsamında, riskli yapılarda oturanlara 18 ay kira yardımı veriliyor. En düşük kira yardımı 715 TL iken en yüksek kira yardımı tutarı bin 150 TL. Peki kira yardımı alabilmek için gerekli şartlar neler? 

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

2019 Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler!

Riskli binalarda oturanlar 18 ay boyunca kira yardımı alabiliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler neler? 

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli belgeler neler?

Kentsel dönüşüm yasası kapsamında, riskli yapılarda oturanlara 18 ay kira en düşük 715 TL olmak üzere kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli belgeler neler?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 için gerekli belgeler!

Kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2019 nedir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler!

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut veya iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı alabilmek için hangi belgeler gerekiyor?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekiyor?

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut ya da iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı alınıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekiyor?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler nelerdir? 

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut veya iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler nelerdir? 

Konut kira yardımı almak için gerekli 8 belge!

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında evi yıkılan malikler, kentsel dönüşüm kira yardımına başvurabiliyor. Başvuru sürecinde bazı belgeler gerekli oluyor. İşte konut kira yardımı almak için gerekli 8 belge..

Kira yardımı için kiracılardan hangi belgeler istenir?

Kentsel dönüşüm kapsamında, tahliyesi anlaşma ile olan kiracılara defaten 1470 TL taşınma yardımı ödemesi yapılıyor. Peki, kira yardımı için kiracılardan hangi belgeler istenir?

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamında binasını anlaşma ile tahliye eden hak sahiplerine devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Anlaşma ile tahliye edilen, yıktırılan veya kamulaştırılan binaların maliklerine ve kiracılarına devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

kira yardımı belgeler Haberi

kira yardımı belgeler

Gittikçe hız kazanan kentsel dönüşüm projeleri kapsamında riskli binalarda oturanlara 18 ay boyunca kira yardımı yapılıyor. Kira yardımı tutarı il il değişiyor. 2019 yılı için en düşük kira yardımı tutarı 715 TL iken en yüksek tutar bin 150 TL.

Kimler kira yardımı alabilir? 

Kira yardımından faydalanmak için gerekli olan ilk şart ikametgâhtır. İkamet ettiğiniz bağımsız bölüm için alınacak kira yardımı süre 18 ay. Ayrıca, kira yardımından faydalanmak için daha önce kredi kullanmamış olmak gerekiyor. Dönüşüm projelerine özel olarak kişiler kira yardımı ile birlikte kredi yardımı alamaz. Risk grubunda evleri bulunan kişilerin evleri için yapı kimlik numarası alındığı tarih sonrasında devir işlemleri yapılmış ise bu durumda yeni malikin yapı kimlik numarası aldığı tarihte ikamet etme şartları sağlanamaz. Yeni maliklerin gayrimenkulü geç almamış...