24 / 04 / 2024

kiralık hal aoç

kiralık hal aoç

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ), toplam 44 bin 584 metrekarelik alanı mevcut hali ile kiraya vermek üzere ihale açtı.

Kiralık evlerde ipin ucu kaçtı, Uzman isim uyardı! Kiracıları zor günler bekliyor

Kira fiyatlarında yaşanan artış Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri durumundayken ev sahiplerinin keyfi zam uygulaması kiracıları zor durumda bırakıyor. Yetkililer kiralık evlerde kontrolsüz artışın önü alınmazsa krizin içinden çıkılmaz bir hal alacağı konusunda uyarıyor.

Büyük Ağaoğlu Kampanyası tüm detayları!

Büyük Ağaoğlu Kampanyası tüm detayları şu şekilde: konut sahibi olmak isteyenler konut tutarının yüzde 50'sini peşinat olarak veriyor. Geri kalan tutar 50 aya kadar sıfır faizle firma bünyesinde taksitlendiriliyor...

Büyük Ağaoğlu kampanyası, 50 ay 0 faizle hemen teslim konutlar!

Büyük Ağaoğlu kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında 50 ay 0 faiz yapılıyor ve konutlar hemen teslim ediliyor. İşte Büyük Ağaoğlu kampanyası 50 ay 0 faizle hemen teslim konutlar...

Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler!

Kampanya kapsamında yüzde 50 peşinatla 50 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler şöyle; Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Büyük Ağaoğlu kampanyası detayları!

Büyük Ağaoğlu kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. " Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin " sloganıyla tanıtılan kampanyanın reklam filminde Ali Ağaoğlu rol alıyor.

Büyük Ağaoğlu kampanyası My Towerland!

Büyük Ağaoğlu kampanyası My Towerland projesinde 1 oda 1 salon dairelerin satışları tamamlandı. Projedeki 2 oda 2 salon daireler 697 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Büyük Ağaoğlu kampanyası My Home Maslak!

Büyük Ağaoğlu kampanyası My Home Maslak projesinde daireler 572 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında 50 ay vade yapıldığında vade farkı uygulanmıyor.

Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamındaki projeler!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından başlatılan "Büyük Ağaoğlu kampanyası" kapsamında 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. Kampanyanın reklam yüzü Ali Ağaoğlu oldu. İşte Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamındaki projeler...

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı!

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı. Kampanya kapsamında yer alan Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Kampanya çerçevesinde 50 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Büyük Ağaoğlu kampanyası!

Büyük Ağaoğlu kampanyası başladı. My Home Maslak ile My Towerland projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 50 ay vade farksız taksit ya da yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

kiralık hal aoç Haberi

kiralık hal aoç


Mülkiyeti AOÇ Genel Müdürlüğüne ait kadastronun 34 numaralı parselinde bulunan bina ve açık alandan oluşan 44 bin 584 metrekarelik alan, mevcut hali ile restoran, kafeterya ve spor kompleksi olarak kiraya verilecek.


İhale, 28 Aralık 2007 tarihinde saat 14.00'de AOÇ Müdürlüğünde kapalı zarf teklif alma sonucunda yapılacak açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek.


Muhammen bedeli, aylık 40 bin YTL, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat bedeli ise 30 bin YTL olarak belirlenen kira ihalesinde kati teminat ise sözleşme bedelinin yüzde 12'si kadar olacak.


Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler, şartnameyi bedel ödeyerek AOÇ Müdürlüğü Ticaret Şubesinden temin...