24 / 04 / 2024

kiralık kaplıca oteli

kiralık kaplıca oteli

Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Yenice Mahallesi Soğuksu Caddesinde bulunan Kaplıca Oteli'ni kiraya vermek üzere ihale açtı.

Airbnb yasasıyla günlük kiralık konut sayısı 2 ayda yüzde 435 düştü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Airbnb düzenlemesi meyvelerini vermeye başladı. Günlük kiralık konut sayısı 2 ayda, 13 bin 472’den 3 bin adede kadar indi. Ayrıca bunun dışında güvenlik kontrolüne alınmış olan bu konutlar vergiye de tabi duruma getirildi.

Kuzey Kore Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı!

Kuzey Kore’nin Yangdok bölgesinde inşa edilen Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı.

Yalova Termal Kaplıca'da 2 milyon TL’lik restorasyon başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Yalova Termal Kaplıca İşletmeleri’nde 2 milyon TL’lik dev restorasyon başladı. İşletmedeki açık havuz, sultan banyo ve kurşunlu banyo 15 yıl aradan sonra tarihinin en büyük restorasyon çalışması için kapatıldı.

Kuzuluk Kaplıca Evleri devremülk fiyatları!

Sakarya Akyazı'da hayata geçen Kuzuluk Kaplıca Evleri toplam bin 470 daireden meydana geliyor. 2 etaptan oluşan Kaplıca Evleri Türkiye'nin en büyük devremülk kompleksi olarak yükseliyor.

İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri'nde günlük 110 TL'ye devremülk!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde hayata geçen İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kuzuluk Kaplıca Evleri'nde devremülk fiyatları günlük 110 TL ile 130 TL arasında değişiyor.

Erciyes Dağı kaplıca merkezi olacak!

Kayseri'deki Erciyes Dağı'nın kış turizminin yanı sıra kaplıca merkezi de olması için ruhsat alınan sahalarda Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) geniş kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

Erciyes'te kış turizminin yanı sıra kaplıca turizmi de yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin "Kalkınma Projesi" olarak ifade eltiği Erciyes'in sadece kış turizm merkezi değil aynı zamanda kaplıca merkezi de olması için çalışmalar sürüyor.

14. Kaplıca festivali iptal edildi!

Ilgın Belediye Başkanı İbrahim Başkan Oral, bu yıl 14.'sü yapılması planlanan ve aslında Nisan ayından bu yana turnuvalarla devam eden Kaplıca Sağlık Kültür ve Turizm Festivali'nin final organizasyonlarının iptal edildiğini açıkladı.

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

Devren kiralık nedir?

Kiracı, kiraya verenin yazılı rızası olduğu sürece, kira ilişkisini bir başkasına devredebiliyor. Peki devren kiralık nedir? Devren kiralama işlemi nasıl yapılır? Bu kiralama işleminin yasal esasları nelerdir?

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi İnşaat ihalesi 24 Temmuz'da!

İstanbul'da anten kirliliği sona eriyor. İstanbul'da radyo ve televizyon vericilerinin oluşturduğu görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla yapılacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi İnşaatı 24 Temmuz'da ihale edilecek...

Kiralık dairelerin değeri hangi bölgelerde artıyor?

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı...

Kentsel dönüşüm, kiralık ev piyasasını hareketlendirdi!

Kentsel dönüşüm kiralık piyasasını hareketlendirdi. Son 1 yılda İstanbul’da fiyatlar ortalama yüzde 13 arttı. Kentsel dönüşümün yoğun olduğu ilçelerde ise yüzde 40’ı geçen artışlar görüldü.

kiralık kaplıca oteli Haberi

kiralık kaplıca oteli

Mülkiyeti Kızılcahamam Belediye Başkanlığına ait otel bakım, onarım ve yenilemesi yapılarak 15 yıllığına kiraya verilecek. İhale, 23 Ağustos 2007 tarihinde saat 14.30'da açık teklif usulü ile belediyede...