20 / 04 / 2024

kiralık taşınmaz Vize

kiralık taşınmaz Vize

Vize Belediye Başkanlığı mülkiyeti ilçeye ait taşınmazları aylık 22 bin TL'den kiraya veriyor. 10 yıl müddetle kiraya verilecek taşınmazların ihalesi 19 Haziran'da yapılacak.

ABD'nin omzundaki dolar yükü artık taşınmaz halde! Fatura ağır olacak

Batı ülkeleri, ABD’nin enflasyonu düşürmek için izlediği agresif faiz politikasının ağır sonuçlarını masaya yatırdı. ABD'nin omzundaki dolar yükünün artık taşınmaz hale geldiği belirtildi.

İdealist GYO, TOKİ'nin arsa müzayedesine katılacak!

İdealist GYO, TOKİ'nin 3 ilde 278 muhtelif satılık arsa ve 2 kiralık taşınmazın vadeli açık artırma ihalesine katılacak. 

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 390 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Atı Balcı tarafından kuruldu.

Malatya Büyükşehir 46 taşınmazı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde 43 arsa ile Saray Mahallesinde 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı.

Pendik Kurtköy'de satılık taşınmaz 15,2 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi tarafından Pendik Kurtköy'de yer alan taşınmaz satışa sunuluyor. İhalesi 3 Ağustos 2017'de gerçekleştirilecek taşınmazın satış bedeli 15 milyon 229 bin 325 TL olarak belirtiliyor.

EGO'dan Ankara Mamak'ta 95.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Mamak'taki taşınmazını 95.7 milyon TL'ye satıyor..

Denizli'de satılık 8 taşınmaz 85,1 milyon TL'ye!

Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait 8 taşınmaz 14 Haziran'da ihaleye çıkıyor. Arsaların toplam satış bedeli 85 milyon 193 bin 372,5 TL olarak belirtiliyor.

Tuna Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Yüce Yılmaz ve Burak Baran imzasıyla kuruldu.

Türkiye'de 100 bin 746 taşınmaz kültür varlığı bulunuyor!

Binlerce yılda çok sayıda uygarlığın kurulduğu Anadolu topraklarında 100 bin 746 adet korunması gereken tescilli taşınmaz kültür varlığı bulunuyor.

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Cihan Alalmış tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Ala Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Murat Baykan tarafından 100 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Antalya Muratpaşa Ermenek Mahallesi'nde 39 taşınmaz ihaleye çıkıyor!

İlk denemesi bölge halkının eylem yapması üzerine ertelenen Ermenek Mahallesi'ndeki arsa ihalesinde ikinci perde başladı. Bugün 39 taşınmaz Değirmenönü'nde ihaleye çıkıyor.

Kiralık eve aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri taşınmaz olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kiralık ev aile konutu sayılır mı? İşte, kiralık eve aile konutu şerhi!

kiralık taşınmaz Vize Haberi

kiralık taşınmaz Vize

Vize Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan taşınmazlar aylık 22 bin TL'den kiraya veriliyor. İhalesi 19 Haziran 2017'de saat 14.00'da gerçekleştirilecek taşınmazların kira süresi 10 yıl olarak belirtiliyor. 




Vize Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Mehmet Akif Mahallesi Acı Çeşme Caddesi No: 38 ve 259 Ada 36 Parselde kayıtlı 13.372,23 arsa alanı ile birlikte 5.322,00 m2 kullanım alanı bulunan Ofis işyeri ve Arsası şartnamesi dahilinde 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulü (Açık Arttırma) suretiyle 10 yıl müddetle kiraya verilecektir.

2 - Kiralaya verilecek olan yerin geçici teminatı, ihale gün ve saati aşağıda belirtilmiştir.

3 - Kiralama ihaleleri aşağıda belirtilen gün ve saatte, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

4 - İhaleye katılmak isteyenlerin dilekçeleri ile birlikte;

- Başvuru Dilekçesi

- Belediye...