26 / 04 / 2024

Kirazlı Bahçe teslimleri

Kirazlı Bahçe teslimleri

İstanbul'un Avrupa yakasında inşaat edilen ve tamamlandığında bölgenin en prestijli projesi olacak olan Kirazlı Bahçe projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Kirazlı Bahçe'de 2+1 daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe projesi’nde farklı ödeme seçenekleriyle 350 bin TL’ye 2+1 daireler bulunuyor. Projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor, Toplam 80 adet daire bulunuyor.

Semt77 Kirazlı Bahçe lansmana özel yüzde 35 indirimle satışta! Yeni proje!

Yalova Group imzasıyla Yalova'da yükselecek Semt77 Kirazlı Bahçe projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Semt77 Kirazlı Bahçe'nin özellikleri neler oldu? İşte detaylar...

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Asmalı Bahçe Şehir'in ikinci etabı teslim edildi!

91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir!de ikinci etap konut teslimleri başladı...

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Kiler Referans Bahçeşehir'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Teslimleri 2019 Haziran'ya yapılacak olan Kiler Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 5 peşinat vererk sıfır faizle 84 ay taksitlendirme yapılarak ev sahibi olunabiliyor..

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in Bahçeşehir'deki projesi Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı.

Kiptaş Lal Bahçe satış ofisi!

Lal Bahçe Evleri projesi HYK Yapı ve Kiptaş ortaklığıyla hayata geçirildi. Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Lal Bahçe projesinde daireler 4+1 olarak tasarlanıyor...

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL'den başlıyor. Projede ilk konut teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Strada Bahçeşehir Konutları fiyat!

Strada Bahçeşehir Evleri projesi İstanbul Bahçeşehir'de Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede ilk etap teslimleri bu yılın sonunda yapılacak...

Kirazlı Bahçe teslimleri Haberi

Kirazlı Bahçe teslimleri


İstanbul'un Avrupa yakasında inşaat edilen ve tamamlandığında bölgenin en prestijli projesi olacak olan Kirazlı Bahçe projesinde önemli bir aşamaya gelindi.


Güneşli mevkiinde 4600 m2 arazi üzerine inşaa edilecek olan projenin hafriyat çalışmaları sona erdi. 16 kasımda temeli atılacak olan Kirazlı Bahçe projesi Asset İnşaat imzası ile Güneşlide 2 blok halinde yükseliyor. 90 konuttan meydana gelen Kirazlı Bahçe projesinde konut satışları devam ediyor. Kirazlı Bahçe kapsamında yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.Kirazlı Bahçe projesinde yer alan 2+1 daireler 370 bin,3+1 daireler 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


18 ay sonra teslim edilecek olan projede,her daireye ait kapalı otopark,çardaklar,çocuk oyun parkı,fitness salonu,hamam,sauna,buhar odası,toplantı salonu,ebeveyn banyosu,sinema salonu ve mescid yer alıyor.

Kirazlı Bahçe projesi metro istasyonuna 250 m,mahmutbey caddesine 250 m,Halk sarayına 300 m...