25 / 04 / 2024

Kırcami tapu

Kırcami tapu

Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, 10 mahalleyi kapsayan Kırcami bölgesinin imar planlarına ilişkin düzenlenen bilgilendirme toplantısında “Şunu çok net söyleyeyim, 1/1000’lik plan ve 18 uygulamasını yapan biziz. Ve artık tapularınızı almanızın önünde hiçbir engel yok” dedi.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

Tapu İptal ve Tescil Davası nedir?

Tapu iptal ve tescil davası konusu itibari ile taşınmazın ayni hakkına ilişkin bir dava olarak karşımıza çıkıyor. Tapu İptal ve Tescil Davasına dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...

Tapu harcı ödemelerinde son dakika! Fazla ödemiş olabilirsiniz...

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde tapu harcını ve tapu harcı ödemelerini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Tapu harcını fazla ödemiş olabilir misiniz?' başlıklı yazısı...

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulü için ruhsat başvurusu yaptı!

Akiş GYO İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No. 106, Ada No. 1435 ve Parsel No. 39'da kayıtlı taşınmaz ile ilgili olarak yapı ruhsatı düzenlenmesi talebiyle Kadıköy Belediye Başkanlığı'na müracaat etti.

Arsa satışında tüm zamanların rekoru kırıldı!

TÜİK ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan resmi verilere göre arsa satışlarında tüm zamanların rekoru kırıldı...

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Ayvalık'ta tapu anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü!

Balıkesir Ayvalık'ta çıkan tapu anlaşmazlığı kavgasında bir kişi yaşamını yitirdi...

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Kırcami tapu Haberi

Kırcami tapu

Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, 10 mahalleyi kapsayan Kırcami bölgesinin imar planlarına ilişkin düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Uysal, “Şunu çok net söyleyeyim, 1/1000’lik plan ve 18 uygulamasını yapan biziz. Ve artık tapularınızı almanızın önünde hiçbir engel yok” ifadelerini kullandı.

Muratpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, Doğuyaka, Topçular, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami, Tarım mahallelerinin tamamı ile Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir kısmını içeren Kırcami bölgesi imar planları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Zümrütova Muhtarı Şevket Saraç başta olmak üzere bölgeden kalabalık bir grupla belediyede biraya geldi. 

''Sözümüzü tuttuk''

Yaklaşık 1481 futbol sahası büyüklüğündeki Kırcami bölgesinin 40 yıla dayanan imar plan sürecinin son 5 yılında son derece kararlı adımlar attıklarını söyleyen Başkan Uysal, “2 Nisan 2014’te mazbatamızı alarak resmen göreve...